Antena Căutare

Chefi la cuțite, 6 septembrie 2023. Gaetano De Siano i-a surprins pe jurați cu dezvăluirile sale. Ce a zis italianul

În ediția 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 am putut să îl cunoaștem pe Gaetano De Siano, un italian care locuiește de 15 ani la Craiova.

Colaj cu Gaetano De Siano și jurații Chefi la cuțite pe platourile de filmare Galerie
În ediția 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 am putut să îl cunoaștem pe Gaetano De Siano | Antena 1

Concurentul în vârstă de 56 de ani a venit la Chefi la cuțite sezonul 12 ca să descopere ce părere au jurații despre rețeta sa. Ca să îi impresioneze, acesta a ales să pregătească o rețetă de piept de rață cu hribi și ierburi aromatice. Ajuns în fața chefilor, concurentul a surprins din plin cu dezvăluirile sale.

Gaetano De Siano i-a surprins pe jurați cu dezvăluirile sale, în ediția 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12

În timp ce pregătea mâncarea, concurentul a dezvăluit cât de atașat este de țara noastră, dar și cum s-a apucat de gătit.

„Eu când mă uit în Italia, după 2-3 săptămâni nu mai pot și vreau să mă întorc acasă, în Craiova. Am o fată de 21 de ani, trăiește cu mine de când avea 4 ani, epntru că m-am despărțit de mama ei. Faptul că a rămas cu mine m-a făcut să mă apuc de gătit. Acum e studentă, face masterul și vorbește mai bine românește decât italiană”, a povestit Gaetano De Siano.

Citește și: Chefi la cuțite, 6 septembrie 2023. Puya și Melinda au anunțat cine a câștigat a cincea amuletă. Ce s-a întâmplat în culise

Când preparatul a fost gata, chefii au degustat atent și apoi au votat. Ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția concurentul, care s-a prezentat.

„Am făcut mai multe în viața mea. Am lucrat în odmeniul horeca, am lucrat 6 luni la New York, atunci aveam 23 de ani, am vrut să văd visul american, am umblat peste tot la New York. În anii 1990 am avut o crescătorie de creveți în Republica Dominicană, creveți de apă dulce. Patru ani de zile am stat acolo. În 1997 a venit un uragan acolo și a făcut ravagii, am avut multe probleme și daune și m-am retras. M-am întors în Italia, am deschis un atelier de ceramică artistică. În anii 2000 am deschis una dintre primele agenții de turism online din Italia, a mers foarte bine. Am ajuns în România după ce m-am despărțit de fosta soție. În 2005 am ajuns în București, am cunoscut o româncă și m-am mutat în Craiova”, a dezvăluit concurentul.

Citește și: Cine este Alex Mihoc, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Cum i-a uimit pe chefi

„Chef Bontea, îți bați joc de mine”, a zis bărbatul atunci când chefii i-au zis că preparatul său e „țâță de mâță”, nedumerit de expresie, dar și surprins de aprecierea primită.

„Auzi, tu ești mafiot din ăla fugit în România de Poliție?!”, a fost întrebarea pusă de Dumitrescu, iar răspunsul a fost negativ, iar în platou s-a iscat râsul.

La final, pentru preparatul său, Gaetano De Siano a primit două cuțite și șansa de-a merge mai departe, în bootcamp, la Chefi la cuțite sezonul 12.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 6 septembrie 2023. Gică Craioveanu a făcut senzație cu dezvăluirile sale. Ce a povestit celebrul fotbal... Chefi la cuțite, 6 septembrie 2023. Jyoti Amge, cea mai scundă femeie din lume, i-a uimit pe jurați. Ce dezvăluiri a făc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x