Antena Căutare

Chefi la cuțite, 6 septembrie 2023. Puya și Melinda au anunțat cine a câștigat a cincea amuletă. Ce s-a întâmplat în culise

Puya și Melinda au degustat preparatele și au decis cine a câștigat cea de-a cincea amuletă de la Chefi la cuțite sezonul 12, în ediția din 6 septembrie 2023.

Colaj cu Puya, Melinda, Irina Fodor și cei trei jurați Chefi la cuțite în platou Galerie
Puya și Melinda au degustat preparatele și au decis cine a câștigat cea de-a cincea amuletă de la Chefi la cuțite sezonul 12, în ediția din 6 septembrie 2023 | Antena 1

În ediția 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Marius Tudosiei și Cătălin Scărlătescu s-au întrecut pentru a câștiga amuleta puternică pusă în joc de Irina Fodor. După o probă în care chifteaua a fost la putere, iată că a venit momentul ca Puya și Melinda să anunțe cine a câștigat avantajul din această ediție a show-ului de la Antena 1.

Puya și Melinda au anunțat cine a câștigat amuleta în ediția 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, în ediția din 6 septembrie 2023

Și de data aceasta, Irina Fodor a pregătit chefilor o provocare culinară interesantă și o amuletă pe măsură.

„Ai puterea să oprești comunicarea verbală a echipelor adverse. Concurenții vor avea posibilitatea să comunicare prin semne pe durata întregii probe”, a anunțat îndrăgita prezentatoare.

Citește și: Cine este Alex Mihoc, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Cum i-a uimit pe chefi

După ce au terminat de gătit, farfuriile au fost trimise la degustare. Puya și Melinda au analizat fiecare rețetă și apoi au ales preparatul care le-a plăcut cel mai mult.

Emoțiile au fost mari, căci un asemenea avantaj pus în joc de Irina Fodor poate schimba radical soarta unui battle, la Chefi la cuțite sezonul 12.

Puya și Melinda și-au făcut apariția în platou și au anunțat ce rețetă au apreciat mai mult. Chiftelele au fost ingredientul-vedetă, de data aceasta.

Citește și: Chefi la cuțite, 5 septembrie 2023. Carmen Brumă a dat verdictul final. Cine a câștigat cea de-a patra amuletă din sezonul 12

Surpriza a fost mare atunci când artistul și soția lui au anunțat că amuleta merge la farfuria lui Florin Dumitrescu.

„Farfuria aia mi-a făcut cu ochiul de la început! Era ceva tradițional, mi-a plăcut cel mai mult”, a explicat Puya.

„A fost cu noroc de data asta, a fost pe gustul degustătorului”, a zis Dumitrescu fericit.

Apoi, invitații speciali au mers în culise pentru a savura o bere cu chefii, în ediția 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12.

„E vagabond ăsta”, a zis Puya, atunci când a aflat ce strategie a avut juratul pentru a câștiga această amuletă.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 6 septembrie 2023. Gabriela Iulia Condescu a primit a doua șansă de la jurați. Ce i-au zis chefii... Chefi la cuțite, 6 septembrie 2023. Gică Craioveanu a făcut senzație cu dezvăluirile sale. Ce a povestit celebrul fotbal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x