Antena Căutare

Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Degustare cu acuzații, după proba de gătit! Ce a ieșit la iveală

Momente extrem de tensionate în ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Au fost acuzații dure, atunci când Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile pregătite de echipele lor.

În ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Gina Pistol a pregătit pentru cele trei echipe o probă complet neașteptată: buget! În funcție de norocul fiecărei echipe și bugetul a fost unul pe măsură!

Sorin Bontea a primit bugetul de lux, cel de 150 de lei, în timp ce Florin Dumitrescu a primit sarcina de-a găti o farfurie de 50 de lei și Cătălin Scărlătescu s-a ales cu un buget de doar 30 de lei.

Degustare plină de acuzații în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Echipa lui Florin Dumitrescu a pregătit un burger delicios, în timp ce Sorin Bontea a făcut o pară fiartă, foie gras, mușchi de vită și caviar! Cătălin Scărlătescu, în schimb a făcut o cremă de praz cu găluște de năut.

citește și: Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), gest obscen în bucătărie! Sorin Bontea, reacție pe măsură

A fost o probă destul de dificilă, căci emoțiile au fost uriașe și nu au lipsit nici diferitele strategii. Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au crezut că Florin Dumitrescu va folosi o amuletă pentru a-i obliga să facă schimb de bancuri, dar dacă au văzut că acest lucru nu s-a întâmplat, după minutul treizeci cei doi s-au apucat imediat de gătit.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Cele șaizeci de minute alocate gătitului s-au scurs rapid și bucătarii au sperat că vor face un adevărat spectacol culinar.

citește și: Gina Pistol, o adevărată zeiță îmbrăcată în aur! Ce detaliu au observat concurenții

La final, fiecare a sperat că echipa sa va reuși să impresioneze juriul format din parașutiști! În ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, degustarea făcută de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu nu a fost lipsită de acuzații!

Echipa lui Florin Dumitrescu a pregătit un burger delicios, respectând bugetul de 50 de lei. în timp ce Sorin Bontea a făcut o pară fiartă, dar și un preparat cu foie gras, mușchi de vită și caviar, demn de un buget de 150 de lei!

citește și: Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul) a fost eliminat! Ce s-a întâmplat cu Paul Maxim

Cătălin Scărlătescu, în schimb, a făcut o cremă de praz cu găluște de năut, pentru un buget de doar 30 de lei.

Totuși, juriul special din ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” este cel care dă verdictul final și decide soarta celor trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Chefi la cuțite #DENEOPRIT Urmărește sezonul 8 LUNI și MARȚI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​​

Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Cătălin Scărlătescu a făcut o criză uriașă de nervi! „Ragnar, ia-ți o cameră”... Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Victorie neașteptată! Ce echipă a obținut zero voturi după proba de gătit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x