Antena Căutare

Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul) a fost eliminat! Ce s-a întâmplat cu Paul Maxim

Situație neașteptată în ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. După proba de duel, Paul Maxim și Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul) au ajuns să fie amenințați de eliminare, dar amuleta folosită de Cătălin Scărlătescu a adus un verdict neașteptat.

Încă de la început, de dinainte de-a fi anunțate notele, Cătălin Scărlătescu a simțit că este cazul să folosească amuleta ce îi permite să acorde două puncte unuia dintre concurenții din echipa sa, după duelul din ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi al cuțite”.

În ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, echipele conduse de Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au intrat la duel. Bucătarii au primit sarcina de-a găti rețete pe bază de carne, dar folosind un ingredient ales de un concurent din echipa adversă.

Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul) a fost eliminat în ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

A urmat o degustare plină de surprize pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Combinațiile de gust au fost surprinzătoare și fiecare concurent a încercat să dea tot ce a putut mai bun pentru a impresiona și pentru a obține cât mai multe puncte.

citește și: Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), gest obscen în bucătărie! Sorin Bontea, reacție pe măsură

După degustare, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu s-au reîntâlnit în platoul emisiunii „Chefi la cuțite” pentru a anunța ce punctaje au primit concurenții.

Prima surpriză a fost atunci când s-a descoperit faptul că Roxana Blenche și Cristian Boca au primit fiecare câte 15 puncte, la proba de gătit individual. Totuși, ca să nu există un conflict de interese sau subiectivism, Sorin Bontea a fost cel desemnat să aleagă cine primește amuleta specială, în ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Acesta a decis că bonusul special merge la Roxana Blenche.

Paul Maxim și Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul) în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Paul Maxim și Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul) în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Paul Maxim și Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul) în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Apoi, o altă surpriză a fost atunci când Cătălin Scărlătescu a decis să își folosească amuleta ce îi permite să acorde două puncte unui concurent din echipa sa. Știind că Robert Vasiliu, cunoscut în competiție și drept Ragnar Vikingul, nu s-a descurcat excelent în ultimele probe de gătit individual, juratul a decis să îi acorde acestuia două puncte.

citește și: Cătălin Scărlătescu a făcut o criză uriașă de nervi! „Ragnar, ia-ți o cameră”

Surpriza a fost mare atunci când Gina Pistol a anunțat mai toate notele. De data aceasta, cei care au obținut cel mai mic punctaj, de șase puncte, au fost chiar Paul Maxim și Robert Vasiliu din echipa bucătarilor cu tunici în carouri, condusă de Cătălin Scărlătescu. Judecând după cele două puncte acordate la început, Ragnar Vikingul a obținut opt puncte și a avut șanse să se salveze.

Totuși, acesta a fost momentul în care Cătălin Scărlătescu a decis să își folosească o amuletă specială și să îl salveze pe Paul Maxim, eliminându-l astfel pe Robert Vasiliu, în ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

citește și: Gina Pistol, o adevărată zeiță îmbrăcată în aur! Ce detaliu au observat concurenții

Înainte să plece, Ragnar Vikingul și-a cerut scuze pentru gestul obscen făcut înainte de duel, gest ce l-a făcut pe Sorin Bontea să se simtă extrem de jignit.

„Robert, mereu mi-ai fost drag. Echipa este echipă, nu am problemă cu ce vorbiți voi între concurenți. Nu este treaba mea, dar este vorba despre respect”, a dezvăluit Sorin Bontea.

Chefi la cuțite #DENEOPRIT Urmărește sezonul 8 LUNI și MARȚI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​​

Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Paul Maxim și Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), amenințați de eliminare! Cine a plecat... Mesajul lui Robert Vasiliu după eliminarea de la Chefi la Cuțite: „Să nu îți pară rău pentru mine…”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x