Antena Căutare

Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Paul Maxim și Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), amenințați de eliminare! Cine a plecat

Situație neașpteptată în ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! După proba de duel, Paul Maxim și Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul) au ajuns să fie amenințați de eliminare! Cine a plecat la final?

Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul) a fost eliminat în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” Galerie
Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul) a fost eliminat în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Surprizele s-au ținut lanț și au existat numeroase răsturnări de situație, în ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întrecut în cea de-a treisprezecea confruntare culinară.

Gina Pistol a adus trei plicuri cu trei bugete și fiecare echipă a ales. Cele trei echipe au fost nevoite să facă o rețetă cât mai gustoasă, respectând suma dată.

Paul Maxim și Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), amenințați de eliminare! Cine a părăsit competiția

Florin Dumitrescu a pregătit un burger delicios cu ou, servit cu cartofi prăjiți, pentru un buget de 50 de lei. Sorin Bontea a mizat de data aceasta pe o pară fiartă, dar și pe un preparat special, alcătuit din foie gras, mușchi de vită și caviar, ceva demn de un buget luxuriant, în valoare de 150 de lei! Cătălin Scărlătescu, în schimb, a făcut o cremă de praz cu găluște de năut, căci el a primit doar 30 de lei buget.

citește și: Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul) a fost eliminat! Ce s-a întâmplat cu Paul Maxim

Sorin Bontea a câștigat proba, iar la duel au intrat echipele conduse de Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. În urma degustării, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au decis că Roxana Blenche și Cristian Boca merită să primească maximul de puncte! Chiar dacă au fost la egalitate, cu cincisprezece puncte, doar unul dintre ei a primit bonusul special, în ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Ca să nu existe motive de discuții sau acuzații de subiectivism, cel care a acordat amuleta a fost Sorin Bontea, iar acesta a decis s-o ofere Roxanei Blenche.

Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul) a fost eliminat în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul) a fost eliminat în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul) a fost eliminat în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Totuși, situația a devenit mai complicată atunci când în pericol de eliminare au ajuns să fie Paul Maxim și Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul).

citește și: Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), gest obscen în bucătărie! Sorin Bontea, reacție pe măsură

Amândoi au primit inițial șase puncte, dar cu cele două puncte date de Cătălin Scărlătescu prin intermediul amuletei sale, Ragnar a ajuns la opt puncte, deci a avut șanse să fie salvat și să se întoarcă în bucătărie. Totuși, surprizele nu s-au oprit aici, căci Cătălin Scărlătescu a decis să mai folosească o amuletă.

Chefi la cuțite #DENEOPRIT Urmărește sezonul 8 LUNI și MARȚI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​​

Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Roxana Blenche și Cristian Boca, la egalitate! Cine a primit amuleta... Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul) a fost eliminat! Ce s-a întâmplat cu Paul Maxim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x