Antena Căutare

Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Cătălin Scărlătescu a făcut o criză uriașă de nervi! „Ragnar, ia-ți o cameră”

În ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Cătălin Scărlătescu a făcut o uriașă criză de nervi, la proba de gătit pe echipe.

Cătălin Scărlătescu în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Frumoasa Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite”, a apărut în bucătărie și a anunțat o temă complet neașteptată, în ediția 40 din sezonul 8 al îndrăgitului show culinar.

De data aceasta, fiecare echipă a depins de norocul său, căci Gina Pistol a adus trei bilete cu trei bugete, pentru a fi trase la sorți.

Cătălin Scărlătescu, criză uriașă de nervi în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea a primit bugetul de lux, cel de 150 de lei, în timp ce Florin Dumitrescu a primit sarcina de-a găti o farfurie de 50 de lei și Cătălin Scărlătescu s-a ales cu un buget de doar 30 de lei. Încă de la începutul probei, Sorin Bontea s-a dus la Florin Dumitrescu și i-a sugerat să folosească amuleta ce îi permite să oblige două echipe să facă schimb de bancuri de lucru.

citește și: Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), gest obscen în bucătărie! Sorin Bontea, reacție pe măsură

Cătălin Scărlătescu s-a prins imediat de acest posibil pericol și a accționat în consecință: a pregătit o simplă omletă cu legume. În primele treizeci de minute ale probei, Sorin Bontea a făcut doar o pară fiartă și, când a văzut că Florin Dumitrescu nu are de gând să își folosească amuleta, s-a apucat intens de gătit cu ingrediente precum mușchi de vită, foie gras și caviar, pentru a da opulență farfuriei sale.

Cătălin Scărlătescu în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Cătălin Scărlătescu în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Cătălin Scărlătescu în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Văzând că bucătarii din echipa sa au farfuriile cam goale, Cătălin Scărlătescu a ales să folosească o amuletă ce aduce cincisprezece minute în plus pentru echipa sa, la proba de gătit.

citește și: Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul) a fost eliminat! Ce s-a întâmplat cu Paul Maxim

S-a dezlănțuit haosul în bucătărie și bucătarii au încercat să dea tot ce au avut mai bun, căci miza este uriașă și finala emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 se apropie cu pași repezi.

citește și: Gina Pistol, o adevărată zeiță îmbrăcată în aur! Ce detaliu au observat concurenții

Totuși, Soirn Bontea și Florin Dumitrescu nu au putut sta deoparte și l-au tachinat intens pe rivalul lor. Supărat și sătul de glume, Cătălin Scărlătescu a avut o reacție nervoasă complet neașteptată! A aruncat cu obiecte din bucătărie și a țipat la bucătarii din echipa sa, nemulțumit profund de modul în care aceștia aranjează farfuriile.

Chefi la cuțite #DENEOPRIT Urmărește sezonul 8 LUNI și MARȚI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​​

Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Cătălin Scărlătescu și-a folosit o amuletă! Ce surpriză a anunțat, chiar în ultimele m... Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Degustare cu acuzații, după proba de gătit! Ce a ieșit la iveală...
Beneficii pentru sănătate ale nucilor tigru
Nu sunt chiar nuci, dar sunt bune pentru organism, ajutând la digestie și la nivelul glicemiei....
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023. Taurii trebuie să fie atenți la detalii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023 spune că Taurii trebuie să fie din ce în ce mai atenți la...
Ultimele știri
x