Antena Căutare

Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Victorie neașteptată! Ce echipă a obținut zero voturi după proba de gătit

Verdict complet neașteptat în ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Banda de foc a adus zero voturi pentru una dintre echipe!

Ce echipe au intrat la duel, în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” Galerie
Ce echipe au intrat la duel, în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

În ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au reîntâlnit în bucătărie și s-au întrecut din nou la gătit.

De data aceasta, cel de-al treisprezecelea battle culinar a adus o probă surpriză pentru concurenții rămași în competiție. Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie, aducând trei bilete cu trei bugete.

Victorie neașteptată! Ce echipe au intrat la duel, în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

După tragerea la sorți, Sorin Bontea a primit bugetul de 150 de lei, Florin Dumitrescu a fost nevoit să nu depășească suma de 50 de lei, iar Cătălin Scărlătescu a primit bugetul de doar 30 de lei.

citește și: Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul) a fost eliminat! Ce s-a întâmplat cu Paul Maxim

În această ediție „Chefi la cuțite”, strategiile au fost la tot pasul. Inițial, Sorin Bontea i-a reamintit lui Florin Dumitrescu faptul că are o amuletă specială prin care poate obliga două echipe să facă schimb de bancuri.

Ce echipe au intrat la duel, în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Ce echipe au intrat la duel, în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Ce echipe au intrat la duel, în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

În așteptarea acesteia, Sorin Bontea n-a gătit mai nimic, pentru a-l faulta pe Cătălin Scărlătescu. Totuși, văzând că amuleta întârzie să apară, la minutul treizeci, acesta a pus bucătarii la treabă și a pregătit o rețetă demnă de un buget de 150 de lei!

citește și: Gina Pistol, o adevărată zeiță îmbrăcată în aur! Ce detaliu au observat concurenții

Echipa lui Florin Dumitrescu a pregătit un burger delicios, în timp ce Sorin Bontea a făcut o pară fiartă, dar și un preparat cu foie gras, mușchi de vită și caviar! Cătălin Scărlătescu, în schimb, a făcut o cremă de praz cu găluște de năut.

De data aceasta, în edițai 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțtie”, cei care au făcut degustarea sunt parașutiști. Aceștia au analizat atent și au votat în funcție de preferințe.

citește și: Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), gest obscen în bucătărie! Sorin Bontea, reacție pe măsură

Surpriza a fost mare atuncin când banda a început să meargă și a adus un verdict complet neașteptat: Sorin Bontea a primit șapte voturi, iar Cătălin Scărlătescu patru. Acesta din urmă intră la duel cu bucătarii din echipa lui Florin Dumitrescu, fiindcă burgerul a primit zero voturi!

Chefi la cuțite #DENEOPRIT Urmărește sezonul 8 LUNI și MARȚI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​​

Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Degustare cu acuzații, după proba de gătit! Ce a ieșit la iveală... Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Temă extremă la proba de duel! Ce trebuie să gătească bucătarii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x