Antena Căutare

Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Liviu Chiorpec a anunțat cine a câștigat amuleta 4. Verdict complet neașteptat

În ediția 4 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, chef Liviu Chiorpec a degustat și a decis cine merită să câștige a patra amuletă.

Misiunea lui chef Liviu Chiorpec a fost extrem de grea, fiindcă toate rețetele au fost delicioase

Antena 1

Sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a început în forță, cu povești de viață savuroase, rețete surprinzătoare și momente de neuitat.

De data aceasta, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au reîntâlnit în bucătăria îndrăgitului show culinar, pentru a-și testa imaginația și priceperea în materie de gătit, în lupta lor pentru o nouă amuletă.

Chef Liviu Chiorpec a anunțat cine a câștigat amuleta 4 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Prezentatoarea „Chefi la cuțite” și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat ce bonus aduce amuleta 4 și vestea i-a luat prin surprindere pe cei trei titani ai bucătăriei.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Manuel Grigore a venit să-i arate fiicei sale, Ruby, că știe să gătească. Ce dezvăluiri a făcut

„Amuleta de azi spune că poți alege un interval de 15 minute din probă în care membrii celorlalte echipe vor găti în perechi cu o singură mână, a dezvăluit frumoasa Gina Pistol, spre marea surpriză a tuturor.

Timp de șaizeci de minute, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au pregătit rețete având la bază fasolea! Misiunea lui chef Liviu Chiorpec a fost extrem de grea, fiindcă toate rețetele au fost delicioase și au adus combinații surprinzătoare de gust.

Liviu Chiorpec și Gina Pistol în ediția 4 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Liviu Chiorpec și Gina Pistol în ediția 4 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

La final, acesta a anunțat faptul că amuleta cu numărul patru va merge la Cătălin Scărlătescu, bunul său prieten care a făcut o salată din cinci feluri de fasole.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Elena Matei s-a „certat” cu chefii prin ușă! Care a fost motivul

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 4 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Alexandru Ioniță i-a determinat pe Florin Dumitrescu și pe Cătălin Scărlătescu să facă u... Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Aurelian Mihai e concurentul care vrea să-și deschidă un restaurant tradițional creștin-...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Ultimele știri
x