Antena Căutare

Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Manuel Grigore a venit să-i arate fiicei sale, Ruby, că știe să gătească. Ce dezvăluiri a făcut

Fanii emisiunii „Chefi la cuțite” au avut parte de o surpriză de zile mari atunci când au descoperit că Manuel Grigore, tatăl celebrei cântărețe Ruby, a decis să participe în ediția 4 din sezonul 9 al emisiunii!

Manuel Grigore la „Chefi la cuțite” sezonul 9 Galerie
În vârstă de 51 de ani, Manuel Grigore (tatăl artistei Ruby) este în prezent antreprenor | Antena 1

În vârstă de 51 de ani, Manuel Grigore (tatăl artistei Ruby) este în prezent antreprenor și a dezvăluit faptul că a decis să vină la emisiunea „Chefi la cuțite” pentru a-i arăta fiicei sale faptul că poate lua și trei cuțite.

Puțin cam emoționat, concurentul a decis să pregătească o super rețetă de cartofi umpluți cu carne și bacon.

Manuel Grigore, tatăl celebrei cântărețe Ruby, a făcut senzație la „Chefi la cuțite”, sezonul 9

„Fiica mea nu știe că am venit, sper să fie o surpriză plăcută și să iau cuțitul. O să fie o surpriză neplăcută dacă nu-l iau, fiindcă ea e mai orgolioasă, mai ambițioasă decât bine, atâta tot. De aia e problema mare aici. Vreau să-I demonstrez că sunt bucătar, nu știu dacă și reușesc”, a mărturisit tatăl artistei Ruby.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Elena Matei s-a „certat” cu chefii prin ușă! Care a fost motivul

Chiar dacă emoțiile au fost mari și și-a dat seama că rețeta aleasă e destul de greu de pregătit în doar o oră, Manuel Grigore nu s-a lăsat, ci a continuat să gătească și chiar să improvizeze, pentru ca totul să iasă ca la carte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Surpriza a fost mare pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu atunci când ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Manuel Grigore. Bărbatul i-a impresionat pe cei trei chefi cu dezvăluiri emoționante și complet neașteptate despre el și celebra sa fiică.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Liviu Chiorpec a anunțat cine a câștigat amuleta 4. Verdict complet neașteptat

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 4 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Marius Ghinoiu i-a zăpăcit pe jurați cu poveștile și dezvăluirile sale. Ce a gătit... Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Gina Pistol a anunțat ce bonus aduce amuleta 4 și chefii nu au fost deloc bucuroși...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x