Antena Căutare

Chefi la cuțite, 8 aprilie 2024. Cine a câștigat a noua amuletă, oferită de Radu Darie și Dragoș Blănăriu. Ce a urmat

Radu Darie și Dragoș Blănăriu au anunțat cine a câștigat amuleta, în ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, difuzată pe 8 aprilie 2024.

Colaj cu Radu Darie și Dragoș Blănăriu pe platoul Chefi la cuțite alături de Irina Fodor și de jurații emisiunii Galerie
Radu Darie și Dragoș Blănăriu au anunțat cine a câștigat amuleta | Antena 1

Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu s-au întrecut la o probă de deserturi pentru a câștiga o nouă amuletă. Surpriza a fost mare atunci când Radu Darie și Dragoș Blănăriu au anunțat cine a câștigat amuleta a noua, în ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, difuzată pe 8 aprilie 2024.

Cine a câștigat a noua amuletă, în ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, difuzată pe 8 aprilie 2024. Radu Darie și Dragoș Blănăriu au dat verdictul

Radu Darie și Dragoș Blănăriu au degustat deserturile pregătite de cei patru bucătari și au acordat note.

Orlando Zaharia a făcut un cheesecake mousse cu coulis de zmeură, Alaxandru Sautner a făcut o pavlova cu fructul pasiunii, mango și ananas. Ștefan Popescu a pregătit o tartă de lămâie descompusă cu cremă de lămâie și zmeură, iar Richard Abou Zaki a făcut un desert de ciocolată cu trei consistențe și inserție de caramel cu alune.

„Băieților le-a fost extrem de greu”, a zis Irina Fodor despre momentul jurizării.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 aprilie 2024. Pictorul Vasile Mureșan, cunoscut drept Murivale, i-a surprins pe jurați cu povestea lui de viață

„A fost extrem de dificil, toate deserturile a arătat extrem de bine și au avut un gust minunat. Decizia finală a luat-o Radu”, a zis Dragoș Blănăriu, amplificând parcă tensiunea juraților.

Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu au așteptat cu sufletul la gură verdictul.

„Să începem ușurel cu 2 puncte, care merg la pavlova. Tarta de lămâie a primit 3 puncte”, a anunțat Radu Darie.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 aprilie 2024. Richard Abou Zaki l-a „atacat” pe Orlando Zaharia în timpul degustării de la proba de amuletă

„Nu mi-a picat bine, eu sunt un tip foarte competitiv și când nu-mi iese ceva în care pun foarte mutl suflet mă deprimă. Trebuie să mă lași o oră, să-mi revin”, a zis Alexandru Sautner.

„A fost destul de greu să alegem între un desert cu ciocolată și unul lejer, cu zmeură”, a zis Radu Darie, care a acordat 4 puncte lui Richard și amuleta și punctajul de 5 puncte lui Orlando.

„Amuleta vine la mine! Doamne!”, a fost reacția avut de câștigător, în ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 8 aprilie 2024.

„Eu vreau să spun că astăzi Orlando a făcut una dintre cele mai bune farfurii de când sunt eu aici. Și una dintre cele mai frumoase”, a zis Richard Abou Zaki cu sinceritate, lăudând preparatul rivalului său.

„Vai, nu cred! Vai!”, a zis Orlando Zaharia fericit și savurând din plin victoria în culise.

După această bătălie pentru amuletă, clasamentul de puncta s-a schimbat iar.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 8 aprilie 2024. Pictorul Vasile Mureșan, cunoscut drept Murivale, i-a surprins pe jurați cu povestea lu... Chefi la cuțite, 8 aprilie 2024. Alexandru Săbădeanu a primit cuțitul de aur de la Orlando Zaharia. Cum a reacționat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x