Antena Căutare

Chefi la cuțite, 8 aprilie 2024. Irina Fodor a anunțat ce amuletă a pregătit și care este tema de gătit. Ce i-a speriat pe Chefi

În ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, Irina Fodor a anunțat ce amuletă a pregătit și panica i-a cuprins imediat pe cei patru Chefi. Nu a durat mult și au început să iasă scântei în bucătărie.

Colaj cu Irina Fodor și jurații Chefi la cuțite în bucătărie Galerie
În ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, Irina Fodor a anunțat ce amuletă a pregătit și panica i-a cuprins imediat pe cei patru Chefi | Antena 1

Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu s-au întâlnit în bucătărie și au așteptat cu multă nerăbdare să descopere ce amuletă le-a pregătit Irina Fodor de data aceasta. Nu mică le-a fost surpriza atunci când au aflat ce avantaj periculos este pus la bătaie, dar și care este tema de gătit.

Irina Fodor a anunțat ce amuletă a pregătit și care este tema de gătit în ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, difuzată pe 8 aprilie 2024

În ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 8 aprilie 2024, Irina Fodor i-a luat prin surprindere pe cei patru jurați atunci când a anunțat că mai sunt în joc doar trei amulete.

„Aveți motiv să fiți stresați, nu vreau să pun presiune în plus, dar mai avem doar trei amulete. Eu nu știu cum stați cu statistica, dar puteți începe să faceți calcule, pentru că e cam gata! E ultima sută de metri! De aici încolo se dau cele mai importante puncta și spun asta nu pentru că amuletele de dinainte n-ar fi fost la fel de importante, dar punctele astea vor face diferența”, a zis Irina.

Citește și: La ce școală cu prestigiu din Italia este profesor chef Richard Abou Zaki. Detaliul care i-a amuțit pe colegii de platou

„Este tensiune mare, wow! Totul se poate schimba, nimic nu e garantat”, a fost de părere Richard Abou Zaki.

„Tema este într-o foarte strânsă legătură cu voi, ba chiar aș putea spune că este exact ca voi: foarte dulce!,Astăzi facem desert, dragilor”, a mai anunțat Irina Fodor.

„Când Irina a zis de desert eu am pus capul sub masa, desertul meu cel mai faimos e un desert cu stridii!”, a zis Richard Abou Zaki, imediat după ce a aflat ce temă de gătit a pregătit Irina Fodor în ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 8 aprilie 2024.

„Am făcut niște cursuri de desert, dar nu e asta specialitatea mea”, a explicat Ștefan Popescu.

„Eu vin din branșă, eu fac dulciuri la mine la gelaterie”, a completat Alexandru Sautner.

Apoi, cei patru Chefi au ascultat atent să descopere ce amuletă este pusă la bătaie: „Ai puterea să interzici oricare 3 ingrediente echipelor adverse”.

Degustarea Radu Darie și Dragoș Blănăriu de la Atelierul de Tarte, spre marea surpriză a celor patru Chefi.

„Când faci un desert, timpul este cel mai mare inamic!”, a fost de părere Orlando Zaharia.

Fiecare a încercat să aleagă o rețetă cât mai gustoasă și nici n-a durat mult și scânteile au început să apară în bucătărie. Orlando și Richard și-au ales preparate asemănătoare și acest lcuru i-a făcut să se acuze reciproc de faptul că își „fură” rețetele.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Jurații Chefi la cuțite se bat pentru ultimele amulete ale acestui sezon! Un concurent de 17 ani a uimit cu dezvăluirile... Chefi la cuțite, 8 aprilie 2024. Richard Abou Zaki l-a „atacat” pe Orlando Zaharia în timpul degustării de la proba de a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x