Antena Căutare

Mesajul emoționant al lui Silviu Costan (Foca), după eliminarea de la Chefi la cuțite: „A fost o nebunie de experiență”

După ultimul battle al sezonului 8 de la Chefi la cuțite, Silviu Costan (Foca) a fost cel care a plecat acasă. Deși este dificil să păresești o competiție chiar înainte de semifinale, Foca a transmis un mesaj prin care a scos în evidență părțile bune ale experienței.

Foca în lacrimi, după eliminarea d ela Chefi la cuțite Galerie
Foca a fost eliminate de la Chefi la cuțite în ediția 41 a sezonului 8, chiar îaninte de semifinale | A1.ro

Foca a transmis un mesaj emoționant pe contul său de Instagram, prin care le-a mulțumit tuturor celor care l-au susținut în competiția Chefi la cuțite și în special lui Sorin Bontea pentru învățături, dar și soției sale pentru că l-a înscris în această competiție culinară.

Chef Foca a scris pe rețelele sociale că nu a pierdut, ci a câștigat o experiență minunată și o mulțime de prieteni.

„Azi am câștigat...nu am pierdut ! Pierzi doar atunci când nu înveți nimic din experiența trăită! Am câștigat un mentor , un om minunat , o mulțime de prieteni , de oameni faini , am câștigat o experiență pe care nu am crezut că o voi trăi vreodată !”, a scris Foca pe contul său de Instagram.

Citește și: Cum arată partenerii de viață ai concurenților Chefi la cuțite? Roxana Blenche sau Ionuț Belei, fotografii romantice pe Instagram

Foca, după eliminarea de la Chefi la cuțite: Nu am crezut niciodată că voi ajunge așa departe

Silviu Costan a dezvăluit că este fericit pentru că a ajuns până într-un punct avannsat al competiției, în care nu se aștepta să ajungă.

„A fost o experiență , o nebunie de experiență , nu am crezut niciodată că voi ajunge așa departe...Mulțumesc chef Sorin Bontea pentru învățături , pentru că m-ai ales în cea mai tare echipa din cel mai tare sezon Chefi la cuțite. Mulțumesc Larista că ai avut încredere în mine și pentru că m-ai înscris la emisiune ! Va mulțumesc tuturor pentru susținere, sunteți cu toții minunați!”, a scris Foca.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Mesajul lui Robert Vasiliu după eliminarea de la Chefi la Cuțite: „Să nu îți pară rău pentru mine…”

Fanii lui Foca nu au ezitat să-l felicite și să-l complimenteze pentru evoluția sa în competiție.

„Felicitări pentru parcursul tau la Chefi la cuțite și succes în continuare în tot ce faci. Îmi pare rau că ai fost eliminat.

Felicitări pentru tot ! Si multumesc ca m-ai binedispus la fiecare emisiune. Fața ta e genială cand încep să alerge ideile prin cap! Ne vei lipsi în semifinală, dar o să te vedem în finală , alături de unul din finaliști.

Super frumos parcurs, bro! Stay like this. M-ai facut și pe mine sa plang. Cel mai muncitor din acest sezon”, au fost câteva dintre mesajele pe care le-a primit Foca pe Instagram.

De asemenea, printre cei care l-au mai felicitat în comentarii s-au numărat chef Sorin Bontea și Adda, soția lui Cătălin Rizea.

Silviu Costan (Foca) a fost înscris la Chefi la cuțite de soția sa

Silviu Costan (Foca) a venit în sezoul 8 de la Chefi la Cuțite, fiind înscris chiar de soția acestuia.

„Nevasta mea m-a înscris. Mi-a căzut fața când am văzut mesajul de la ea, că sunt înscris. M-a luat cu dureri de cap, cu frisoane, cu tot. Nu am avut eu curaj să mă înscriu, nu mă văd la televizor. Nu am absolvit nicio școală de bucătar, e doar pasiunea, dorința, experiența mea în bucătărie”, a spus Foca în audițiile de la Chefi la cuțite.

În ultima probă individuală înainte de semifinalele Chefi la cuțite concurenții au primit sarcina de-a pregăti un signature dish, ceea ce înseamnă o farfurie care să le poarte semnătura sau care să îi reprezinte. Finala Chefi la cuțite va avea loc pe 15 decembrie.

Chefi la cuțite 8 decembrie 2020. Silviu Costan (Foca) din echipa lui Sorin Bontea a fost eliminat înainte de semifinală... Semifinala „Chefi la cuțite” 2020 aduce numeroase surprize! Ce îi așteaptă pe concurenții din sezonul 8...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x