Antena Căutare

Chefi la cuțite 8 decembrie 2020. Temă surprinzătoare la proba de gătit pe echipe! Reacția chefilor când au aflat vestea

Veste complet neașteptată în ediția 41 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! De data aceasta, Gina Pistol a anunțat o temă complet neașteptată pentru cel de-al paisprezecelea battle culinar!

Florin Dumitrescu și echipa sa, în ediția 41 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” Galerie
Florin Dumitrescu și echipa sa, în ediția 41 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi al cuțite” a fost unul cu adevărat spectaculos și concurenții au trecut prin numeroase confruntări pe echipe, dar și prin dueluri ce ne-au ținut cu sufletul al gură.

Finala emisiunii „Chefi la cuțite” 2020 se apropie cu pași repezi și bucătarii ramași în competiție încearcă acum să își adune forțele și să se pregătească pentru ultimele provocări din sezonul 8 al celui mai îndrăgit show culinar din România.

Temă specială la proba de gătit pe echipe, în ediția 41 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

De data aceasta, frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie, în ritmul unei melodii celebre. Îmbrăcată cu o superbă rochie scurtă, ce i-a evidențiat de minune picioarele lungi și subțiri, prezentatoarea celui mai îndrăgit show culinar a zâmbit larg și a dezvăluit tuturor că are o temă cu adevărat specială pentru cea de-a paisprezecea confruntare culinară din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

citește și: Silviu Costan (Foca) din echipa lui Sorin Bontea a fost eliminat înainte de semifinală

Un detaliu ce i-a surprins pe toți a fost faptul că Andrei Hîncu, zis și Kani, din echipa lui Florin Dumitrescu, a apărut în bucătărie cu o poșetă de culoare roz!

Florin Dumitrescu și echipa sa, în ediția 41 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Florin Dumitrescu și echipa sa, în ediția 41 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Florin Dumitrescu și echipa sa, în ediția 41 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

„Când l-am văzut pe Kani că a scos poșetuța și a început să danseze cu poșetuța roz. Am zis vai de capul meu, ce am făcut… Echipa mea este formată din trei gagici”, a dezvăluit Florin Dumitrescu, extrem de surprins.

citește și: Maria Șandru, în lacrimi din cauza lui Sorin Bontea! Ce s-a întâmplat

„După plecarea lui Alberto Chelu s-a decis că echipa nu mai are bărbați, ci doar femei, așa că am decis că dacă trec cu bine peste al treisprezecelea duel voi veni cu poșeta”, a mărturisit Kani, spre marea surprindere a tuturor.

citește și: Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), gest obscen în bucătărie! Sorin Bontea, reacție pe măsură

De data aceasta, în cel de-al paisprezecelea battle culinar din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții trebuie să gătească rețete cât mai savuroase de deserturi, ce urmează să fie degustate de un juriu format din fermieri! Pentru a pregăti dulciuri speciale, concurenții au la dispoziție nouăzeci de minute!

Chefi la cuțite #DENEOPRIT ⏩ Urmărește sezonul 8 LUNI și MARȚI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​​

Chefi la cuțite 8 decembrie 2020. Gina Pistol, într-o rochie scurtă și senzuală, ce i-a lăsat picioarele la vedere! Cum ... Chefi la cuțite 8 decembrie 2020. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă neașteptată, chiar în proba de gătit pe echipe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x