Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Alina Bălan l-a făcut pe Cătălin Scărlătescu să cadă de pe scaun, la propriu. Ce a dezvăluit

Alina Bălan este una dintre cele mai surprinzătoare concurente din ediția 5 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Alina Bălan a dezvăluit la „Chefi al cuțite” sezonul 9 faptul că nu îi place să gătească

Antena 1

De meserie maistru instructor de alimentație publică, tânăra în vârstă de 32 de ani a venit tocmai de la Iași ca să pregătească pentru jurați un desert special.

Alina Bălan a dezvăluit la „Chefi al cuțite” sezonul 9 faptul că nu îi place să gătească, dar că viața a făcut-o să intre în bucătărie, mai ales de când a devenit soție și mamă.

Alina Bălan e maistru instructor în alimentație publică, nu îi place să gătească și totuși a venit la „Chefi la cuțite”, în sezonul 9

În timp ce a pregătit rețeta de papanași, concurenta a povestit faptul că, deși predă elevilor totul despre gătit și despre cum se servește mâncarea, ea preferă mai mereu să se rezume la partea teoretică, evitând astfel să gătească ea.

„O să râdeți, dar acasă soțul e cel mai bun bucătar. Mai nou și fetița cea mare, de zece ani, este și ea o pasionată de bucătărie. Ei doi sunt baza acasă, altfel cred că aș muri de foame, sincer. Astăzi sunt aici...Pentru că sunt. Inițial m-am înscris aici dintr-o prostie și apoi cunoscuții au zis că nu mă cred până ce nu mă vor vedea. Nici acum nu sunt convinși că sunt aici. Soțul și mama au râs când au aflat vestea, iar colegii au zis că o să mă fac de râs”, a dezvăluit concurenta, în timp ce a pregătit aluatul pentru papanași.

Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de o surpriză de zile mari atunci când au văzut dimensiunea desertului pregătit de Alina Bălan.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Saer Andrei Khalil e stomatologul celebru pe Instagram! A gătit supă în două culori și două arome

Aceștia au presuspus faptul că preparatul a fost prezentat, cel mai probabil, de un copil. Ușile s-au deschis și Alina Bălan a ajuns în fața celor trei chefi. Aceasta s-a prezentat și a fost imediat luată la întrebări de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Alina Bălan în ediția 5 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Alina Bălan în ediția 5 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Alina Bălan a recunoscut faptul că îi place să predea, dar că nu iubește deloc bucătăria. Acesta a fost momentul în care Sorin Bontea a zis un banc amuzant și colegii s-au amuzat atât de tare, încât am putut chiar să-l vedem pe Cătălin Scărlătescu prăbușindu-se cu scaunul!

Citește și: Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Patrizia Paglieri a anunțat cine a câștigat amuleta 5. Cum arată acum clasamentul

Concurenta i-a surprins pe jurați cu dezvăluirile sale extrem de sincere. Chiar dacă nu a luat niciun cuțit, momentul a fost unul cu totul și cu totul ieșit din comun!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 5 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

Ultimele știri