Antena Căutare

Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Patrizia Paglieri a anunțat cine a câștigat amuleta 5. Cum arată acum clasamentul

Patrizia Paglieri a anunțat cine a câștigat amuleta 5 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” și surpriza a fost mare!

Patrizia Paglieri în sezonul 9 „Chefi la cuțite”, alături de gina pistol Galerie
După degustare și jurizare, chef Patrizia Paglieri și-a făcut apariția în platoul emisiunii | Antena 1

În ediția 5 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au reîntâlnit în bucătărie pentru a afla ce amuletă le-a pregătit Gina Pistol.

De data aceasta, frumoasa prezentatoare a îndrăgitului show culinar a venit cu o surpriză de zile mari pentru cei trei jurați.

Ce bonus puternic aduce amuleta 5 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Gina Pistol a anunțat că amuleta 5 permite deținătorului său să solicite 15 minute în plus la proba de gătit.

Acest bonus puternic poate schimba radical deznodământul unei bătălii culinare, așa că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au dat tot ce au avut mai bun pentru a ieși învingători.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Jador, detalii neștiute! Mama sa nu e de acord cu cariera lui și nici nu-i ascultă muzica

Pentru a câștiga amuleta 5, Sorin Bontea a ales să pregătească un quiche cu foie gras, porcini, praz și trufe. Cătălin Scărlătescu a ales să facă un quiche cu somon și brânză de capră cu praz și leuștean, în timp ce Florin Dumitrescu a mizat pe un quiche cu creveți și sparanghel.

Patrizia Paglieri în sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Patrizia Paglieri în sezonul 9 „Chefi la cuțite”

După degustare și jurizare, chef Patrizia Paglieri și-a făcut apariția în platoul emisiunii, în ediția 5 din sezonul 9.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Mă rujez de opt sezoane, în fiecare zi, dar niciodată nu ai zis că am un ruj mișto, Florin. Și am mai purtat și eu roșu”, a reacționat imediat Gina Pistol.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Alina Bălan l-a făcut pe Cătălin Scărlătescu să cadă de pe scaun, la propriu. Ce a dezvăluit

De data aceasta, amuleta a mers la Florin Dumitrescu, cel care a pregătit un quiche special cu creveți și sparanghel.

În prezent, Sorin Bontea are o singură amuletă, în timp ce rivalii săi au de acum câte două bonusuri!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 5 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Vincenzo Aiello s-a întors să facă senzație! Ce verdict i-au dat chefii, de data aceasta... Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Costică Tânjală e pensionarul care i-a impresionat pe chefi: „Făceam 3.200 de porții de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x