Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Jador, detalii neștiute! Mama sa nu e de acord cu cariera lui și nici nu-i ascultă muzica

În ediția 5 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Jador a venit împreună cu mama sa pentru a pregăti celor trei jurați o rețetă cu totul și cu totul specială.

Jador a așteptat cu sufletul la gură verdictul dat de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Antena 1

Un moment savuros din această ediție a îndrăgitului show culinar a fost atunci când celebrul artist Jador a decis să facă echipă cu mama sa, Simona Dumitrache, pentru a găti o delicioasă ciorbă de fasole.

După ce au terminat de pregătit borșul de fasole și turtele, cei doi concurenți au urmărit cu mult interes și ceva nerăbdare degustarea și jurizarea făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Jador și mama sa au făcut senzație în ediția 5 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Au încercat chefii să ghicească cine ar fi putut să gătească o asemenea ciorbă, dar nu au reușit. Nu mică le-a fost surpriza atunci când ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Jador.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Alina Bălan l-a făcut pe Cătălin Scărlătescu să cadă de pe scaun, la propriu. Ce a dezvăluit

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au descusutr-o imediat pe mama artistului și au dorit să afle cât mai multe despre el!

„Este un copil modest. Nu știu, pentru mine e copilul ăla cu sapa, cu coasa, cu căruța. El așa a fost crescut. Mie nu-mi place ce face el, a terminat Academia de Studii Economice și masterul. Aș fi vrut să meargă mai departe, dar din păcate a intervenit pasiunea asta pe care o are el pentru muzică, de când era copil, și a ales alt drum. Dar e alegerea lui, e decizia lui și îl susțin în tot ceea ce face. Dar din păcate nu-i ascult muzica. Eu sunt pocăită și nu ascult muzica lui. Dar apreciez ceea ce face. Cânta acasă de când era mic”, a mărturisit femeia, spre marea surprindere a tuturor.

Plin de emoții, Jador a așteptat cu sufletul la gură verdictul dat de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Acesta a primit cuțitul de argint și două din cele trei voturi de la masa juriului, semn că mâncarea sa a fost chiar bună! Fericit, artistul a făcut senzație cu reacțiile sale savuroase!

Citește și: Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Saer Andrei Khalil e stomatologul celebru pe Instagram! A gătit supă în două culori și două arome

„Ce nebun e, doamne ferește”, a mărturisit Sorin Bontea, râzând cu poftă de spectacolul făcut de Jador, în ediția 5

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 5 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

Ultimele știri