Antena Căutare

Chefi la cuțite, 8 noiembrie 2022. Chefii au degustat preparatele concurenților. De ce s-au contrazis: „Eu nu fac lobby”

Tema duelului din ediția de Chefi la cuțite difuzată pe 8 noiembrie 2022 a fost una care i-a pus în dificultate pe unii dintre concurenți, dar și pe chefii care au avut păreri diferite la degustare.

Colaj cu chefii degustând preparate la Chefi la cuțite Galerie
Chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au degustat din preparatele concurenților, dar nu au fost pe deplin mulțumiți | Antena 1

Câteva dintre farfuriile pe care chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu le-au degutat după duel, au reprezntat motive de dezbatere. În timp ce farfuria care conținea fructul dragonului a avut parte de cuvinte de apreciere din partea liderului echipei roz, ceilalți doi chefi nu au fost la fel de încântați.

„Eu i-aș întreba pe Bontea sau pe Scărlătescu voi ați putea mai bine cu fructul dragonului? Să mă ierte Dumnezeu. Fructul dragonului e un burețel. Farfuria în sine cu orezul, cu creveții, cu gustul pe care îl are acolo e ok”, a spus Florin Dumitrescu despre farfuria în spatele căreia s-a aflat Florin Dragomir.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 noiembrie 2022. Concurenții au ales unii pentru alții ingrediente la duel. Ce a nemulțumit-o pe Brigitta

Chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au degustat din preparatele concurenților

„La leurdă am pretenții mult mai mari. Este ofertantă. Poți să gătești leurda în mai multe feluri. E ok, e bună, dar ar fi putut fi mult mai bine”, a spus Florin Dumitrescu despre farfuria cu leurdă.

„Nu are niciun gust deosebit. Degeaba are multe elemente”, a spus Sorin Bontea despre farfuria cu leurdă, în spatele căreia se afla Manciu.

„Sorine, vezi că nu fac lobby pentru nicio farfurie”, a ținut Florin Dumitrescu să precizeze.

„Din physalis să faci genul ăsta de farfurie mi se pare o super idee”, a mai spus liderul echipei roz despre farfuria în spatele căreia se afla Oxi.

„Pot să aplaud că a scos acreala din kiwi și a neutralizat-o sau crezi că fac lobby?:”, a spus Florin Dumitrescu despre farfuria în spatele căreia se afla Gabi.

„Pot să zic și eu de gust?”, a răspuns Sorin Bontea, care nu a fost prea încântat de niciunul dintre preparate.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 noiembrie 2022. Mădălina Cafadaru și Mădălina Crețan, situație tensionată în bucătărie: „Îmi venea să urlu”

„Foarte slabe reprezentațiile lor. Nu e momentul lor. Sunt foarte curios ce se întâmplă. Nu cred că vreunul dintre colegii mei a scos 5-ul”, a concluzionat Cătălin Scrălătescu.

În ordinea biletelor, concurenții și-au dat ingrediente după cum urmează:

Andrei i-a dat fructul dragonului lui Florin. Oxi i-a dat lui Gabi kiwi, Raluca i-a dat andive lui Paco, Paco i-a dat lui NOSFE rodie, Manciu i-a dat lui Andrei fructul pasiunii, Gabriel i-a dat lui Oxi physalis, Florin i-a dat lui Gigi varza roșie, Gigi i-a dat lui Manciu leurda, Florica i-a dat gulie Ștefaniei, NOSFE i-a dat sfecla roșie Floricăi, iar Ralucăi i-a rămas dovleacul.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 8 noiembrie 2022. Concurenții au încercat să se pună unii pe alții în dificultate. Ce ingrediente au av... Chefi la cuțite, 8 noiembrie 2022. NOSFE a fost eliminat din competiția sezonului 10, după battle-ul 10...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x