Antena Căutare

Chefi la cuțite, 7 noiembrie 2022. Mădălina Cafadaru și Mădălina Crețan, situație tensionată în bucătărie: „Îmi venea să urlu”

După ce a început battle-ul cu numărul 9 de la Chefi la cuțite, seoznul 10, camerele de filmat au surprins o discuție aprinsă între cele două Mădăline (Cafadaru și Crețan) din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu. 

Colaj cu  Mădălina Cafadaru și Mădălina Crețan, în bucătăria de la Chefi la cuțite Galerie
În cadrul battle-ului 9 de la Chefi la cuțite, sezonul 10, Mădălina Cafadaru și Mădălina Crețan( soția lui NOSFE) au avut parte de o situație tensionată | Antena 1

Tema din battle-ul 9 este buget: cel mai scump meniu îi aparține lui Sorin Bontea, cel mediu îl are de pregătit echipa lui Cătălin Scărlătescu, iar cel mai mic este al echipei lui Florin Dumitrescu.

Cătălin Scărlătescu a rugat-o pe soția lui NOSFE să treacă la curățat de cartofi, iar Mădălina a avut o reacție acidă, pentru că se aștepta ca tiza ei să toace carnea pentru ciorba de perișoare.

Citește și: Chef Florin Dumitrescu, mesaj neașteptat după plecarea lui Ahmad Daas din sezonul 10 Chefi la cuțite. Ce a publicat pe Internet

Conflict între Mădălina Cafadaru și Mădălina Crețan în battle-ul 9 de Chefi la cuțite. Ce s-a întâmplat la bancul de lucru

„Carnea s-o toace. Mădă, carnea! Mădă, te-ai apucat de carne sau de cartofi? Dacă te-ai apucat de carne fă carnea! S-au dus să curețe cartofi! Lasă alea. Mi-a făcut o grămadă de nervi. Mă uitam și strângem din dinți pentru că îmi venea să urlu. Tot eu să le fac?”, a spus Mădălina pe un ton ridicat, în timp ce soția lui NOSFE încerca să-i explice că chef Cătălin Scărlătescu a fost cel care a trimis-o la cartofi.

Ulterior, Cătălin Scărlătescu a certat-o pe Mădălina pentru că a chemat-o pe soția lui NOSFE la carne:

„Ce face fata aia? Tu muncești la munca în zadar? Ți-am zis cartofi? Oprește-te din tăiat carnea. Cine ți-a zis să faci asta? Mădălina, ce treabă ai tu?”, a întrebat Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 noiembrie 2022. Chef Florin Dumitrescu a răbufnit când s-a apropiat de echipa lui. Ce a descoperit juratul

„Și până la urmă m-am întors la cartofi, pentru că chef e chef. În secunda în care am terminat cu cartofii m-am întors la ciorbă la Mădălina care deja lucra la perișoare. Chiar îmi pare rău. Zi-mi ce să fac”, a spus Mădălina NOSFE.

„Lasă-mă în pace. Toacă-mi legumele. Dar nu te băga în mine, dă-te mai încolo, te rog. M-a simțit că ardeam. Zic dă-te mai încolo și dă-mi răsuflare. Te rog frumos!”,a spus Mădălina Cafadaru.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 noiembrie 2022. Cine a câștigat battle-ul opt al sezonului 10. Ce verdict final a adus banda în bucătărie

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 7 noiembrie 2022. Sorin Bontea, deranjat de un gest făcut de echipa lui Cătălin Scărlătescu: „A început... Chefi la cuțite, 7 noiembrie 2022. Chef Cătălin Scărlătescu a pus în joc o nouă amuletă. Ce putere și-a folosit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x