Antena Căutare

Chefi la cuțite, 8 noiembrie 2022. Cine a câștigat battle-ul zece. Una dintre echipe nu a primit nici măcar o farfurie

În battle-ul zece al sezonului 10 de Chefi la cuțite banda a adus verdictul juraților motocicliști. Una dintre echipe nu a avut nici măcar o farfurie.

Colaj cu chef Cătălin Scărlătescu,chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu Galerie
Echipa lui Cătălin Scărlătescu a câștigat battle-ul 10 al sezonului 10 de la Chefi la cuțite | Antena 1

Când a pornit banda Cătălin Scărlătescu a mărturisit că este încrezător că va căștiga. „M-am dus și mi-am luat lime să am pentru bere. Eu m-am pregătit de bere. N-am cum să pierd proba asta”, a spus Cătălin Scărlătescu, după ce și-a felicitat echipa pentru preparatele din battle-ul 10.

Prima farfurie care a intrat pe bandă a fost roz. „M-au luat căldurile”, a spus Cătălin Scărlătescu. A doua farfurie a fost, de asemenea, roz. „Mi-e că dacă le ia Dumitrescu pe toate.. râde de noi”, a spus Sorin Bontea.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 noiembrie 2022. Cine a câștigat battle-ul nouă. Sorin Bontea a răbufnit înainte ca banda să aducă verdictul

A treia farfurie care a intrat pe bandă a fost aurie, iar a patra a fost roz.

„Să-i dați și lui Bontea una să nu se supere, că dacă are 0 nu mai vorbește cu noi”, a glumit Cătălin Scărlătescu.

A cincea farfurie a fost aurie, iar a șasea roz. „Încep să-mi pierd speranțele”, a spus Gabi de la echipa argintie.

Citește și: Chefi la cuțite, 31 octombrie 2022. Brigitta Gheorghe și Andrei Mihalcea și-au pus în dificultate adversarii. Ce s-a aflat

Farfuriile 7 și 8 au fost aurii. „Dumitrescule, Bontea nu are niciuna”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Echipa lui Cătălin Scărlătescu a câștigat battle-ul 10 al sezonului 10 de la Chefi la cuțite

Ultimele trei farfurii au fost aurii, scorul fiind de 7 farfurii pentru Cătălin Scărlătescu, 4 pentru Florin Dumitrescu și 0 pentru Sorin Bontea.

Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au fost foarte nemulțumiți de verdict, considerând că echipa aurie nu a respectat proba.

„Data viitoare când nu te mai ții de probă n-o să ne mai ținem nici noi”, a spus Florin Dumitrescu.

„De acum nu mai avem treabă cu nicio probă. Gătim ce vrem noi și cum vrem noi”, a spus Sorin Bontea. „Mă doare capul foarte tare de nervi. E a doua oară când ne-o luăm la 0”, a mai spus Bontea.

Când a reintrat Gina Pistol în bucătărie i-a spus lui Sorin Bontea că a verificat pe Internet și aperitivul lui Cătălin Scărlătescu a fost unul italienesc, respectând astfel proba. Totuși, Sorin Bontea nu a fost de acord, considerând că ceea ce a gătit echipa aurie nu a fost în stil italienesc.

Cătălin Scărlătescu a dorit să pună punct discuțiilor și și-a luat echipa la bere. Celelalte două echipe au intrat la duel.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 8 noiembrie 2022. Chef Cătălin Scărlătescu a dat o amuletă care i-a vizat pe Florin Dumitrescu și Sorin... Chefi la cuțite, 8 noiembrie 2022. Concurenții au încercat să se pună unii pe alții în dificultate. Ce ingrediente au av...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x