Antena Căutare

Chefi la cuțite, 31 octombrie 2022. Brigitta Gheorghe și Andrei Mihalcea și-au pus în dificultate adversarii. Ce s-a aflat

Brigitta Gheorghe și Andrei Mihalcea au pus în dificultate echipele adverse în ediția 26 a sezonului 10 din Chefi la cuțite, de pe 31 octombrie 2022. De altfel, nervii și tensiunile au scos la iveală adevăratele păreri ale concurenților.

Colaj cu Gina Pistol, Brigitta Gheorghe și Andrei Mihalcea la Chefi la cuțite Galerie
Brigitta Gheorghe și Andrei Mihalcea au pus în dificultate echipele adverse în ediția 26 a sezonului 10 din Chefi la cuțite, de pe 31 octombrie 2022. | Antena 1

Gina Pistol a venit cu un anunț neașteptat la duelul din ediția 26 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 31 octombrie 2022. Concurenții care se vor „lupta” în preparate sunt cei din echipa aurului alb și echipa aurului galben, deoarece echipa aurului roz a fost desemnată câștigătoare în battle-ul șase.

Emoțiile și tensiunile s-au simțit la cote maxime în platoul show-ului culinar, iar lucrurile au început să devină mai complicate odată cu vestea prezentatoarei TV. Aceasta a dezvăluit că Brigitta Gheorghe și Andrei Mihalcea, care au avut punctaje maxime (de 15 puncte) la probele eliminatorii anterioare, vor hotărî cu ce condiment va găti fiecare concurent din echipa adversă. Cei doi au avut de ales dintr-o listă.

Citește și: Chefi la cuțite, 25 octombrie 2022. Brigitta Gheorghe a supărat-o pe Lina Chirilă și cele două s-au certat

„Ieri a fost o probă individuală foarte reușită, s-au luat multe note bune! Și au fost două farfurii la care chefii ar fi vrut să poată să dea 10. Una dintre aceste farfurii a fost a lui Andrei, iar a doua farfurie foarte bună a fost a Brigittei.

Am nevoie de un fel de lider pentru fiecare echipă. Proba de astăzi se numește condimente. (...) Deci Brigitte și Andrei vor decide cu ce condiment gătește fiecare concurent din echipa adversă”, a spus Gina Pistol.

„Nu prea e o surpriză frumoasă!”, a evidențiat Titus.

Brigitta Gheorghe și Andrei Mihalcea au declanșat un „război” în platoul sezonului 10 Chefi la cuțite

Concurenții au rămas stupefiați când au auzit cu ce condimente trebuie să gătească la duelul din ediția 26 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 31 octombrie 2022. Mai mult decât atât, sarcina pe care au primit-o Brigitte Gheorghe și Andrei Mihalcea a declanșat un „război” în bucătăria show-ului culinar.

„Împart condimente care nu se potrivesc deloc cu personajele din concurs. O să-i încurc!”, a mărturisit Brigitte Gheorghe.

Deciziile celor doi concurenți au stârnit o mulțime de reacții în rândul colegilor de echipă. De altfel, aceștia au scos la iveală adevăratele păreri.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 octombrie 2022. Cătălin Scărlătescu a părăsit platoul în timpul degustării. Ce s-a întâmplat, de fapt

„Eu cred că Andrei a făcut cea mai proastă alegere, cred că le-a dat de milă”, a susținut Gabriel.

Replicile acide și „înțepăturile” nu au întârziat să apară între Brigitte Gheorghe și ceilalți concurenți din echipa lui chef Sorin Bontea.

„E o competiție și să terminăm cu prostia asta!”, a mai spus concurenta din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 31 octombrie 2022. Cine a câștigat battle-ul șase din sezonul 10. De ce a părăsit platoul chef Sorin Bo... Chefi la cuțite, 31 octombrie 2022. Lina Chirilă a fost eliminată din competiția sezonului 10. Ce punctaj a obținut farf...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x