Antena Căutare

Chefi la cuțite, 8 octombrie 2023. Banda a adus un verdict uluitor, după o luptă umăr la umăr. Irina Fodor a fost surpinsă

În ediția 22 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 8 octombrie 2023, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au pregătit rețete bazându-se pe ingrediente aproape imposibil de combinat. La final, degustătorii fotografi din această seară au făcut degustarea și au votat, iar banda a adus cel de-al șaptelea verdict din sezonul 12. Află cine intră la duel duminică seara.

verdict banda Chefi la cuțite, 8 octombrie 2023 Galerie
În ediția 22 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 8 octombrie 2023, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au aflat cine a câștigat al șaptelea battle | Antena 1

Echipele trag tare într-o tensiune uriașă. Se sotează cu replici dure și se ornează cu mulți nervi și suspine. Cu ochiul pe ceas, se trece ușor ba prin agonie, ba prin haz de necaz, dar marea încercare se plimbă în această seară pe banda de viteză la revenirea farfuriilor.

Banda a adus un verdict neașteptat pentru toți concurenții, la finalul celui de-al șaptelea battle de la Chefi la cuțite sezonul 12, de la Antena 1.

Citește și: Chefi la cuțite, sezonul 12. Chef Florin Dumitrescu și-a format echipa. Cine sunt concurenții care au primit tunica magenta

Ce echipă a câștigat proba și cine a intrat la duel, la Chefi la cuțite, în ediția 22 din 8 octombrie 2023

Cel de-al șaptelea battle din sezonul 12 Chefi la cuțite a adus o probă cât se poate de surprinzătoare pentru cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, dar nu foarte diferită de cum au decurs până acum lucrurile. Imprevizibilul e la ordinea zilei la Chefi la cuțite!

Irina Fodor i-a provocat pe chefi și pe concurenți să gătească preparate cu ingrediente aproape imposibil de combinat. Pe masă au fost următoarele ingrediente: rom, păstârnac, rădăcina de lotus, bame, piure de trufe, parizer, șorici, limbi de rata, cafea, dropsuri mentolate, bambus, stomac de porc.

Când cronometrul a pornit, concurenții s-au năpustit asupra ingredientelor din cămară și s-au apucat imediat de treabă, în dorința de-a pregăti rețete cât mai savuroase pentru degustătorii de meserie fotografi, din această seară.

După ce degustătorii și-au exprimat voturile, chefii s-au dus la echipele lor și au așteptat cu sufletul la gură verdictul adus de bandă, în ediția 22 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, de la Antena 1.

Prima farfurie a fost pentru echipa portocalie, urmată apoi de o farfurie pentru echipa magenta, apoi o farfurie pentru echipa turcoaz. Emoțiile au crescut din ce în ce mai mult, până când verdictul i-a dat peste cap pe toți: este remiză! Echipa portocalie a primit 5 farfurii, echipa magenta 5 farfurii și echipa turcoaz o farfurie. Toate cele tre echipe intră la duel!

“E un sezon foarte ciudat! Spun asta pentru că nu s-a întâmplat să avem rezultate identice atât de des!”, spune Irina Fodor, după verdictul adus de bandă.

Rămâi pe a1.ro pentru a vedea cele mai importante momente din bătălia celor trei echipe.

Citește și: Chefi la cuțite, sezonul 12. Chef Sorin Bontea și-a format echipa. Cine sunt concurenții care au primit tunica portocalie

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Citește și: Chefi la cuțite, sezonul 12. Chef Cătălin Scărlătescu și-a format echipa. Cine sunt concurenții care au primit tunica turcoaz

Chefi la cuțite, 8 octombrie 2023. Chef Bontea a dat alarma în platou, iar Rikito și-a făcut apariția. Ce avantaj uriaș ... Chefi la cuțite, 8 octombrie 2023. Proba individuală a scos la iveală rivalitățile din echipe! Ce replici s-au aruncat l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x