Antena Căutare

Chefi la cuțite, 8 octombrie 2023. Chef Bontea a dat alarma în platou, iar Rikito și-a făcut apariția. Ce avantaj uriaș a adus

În ediția 22 a emisiunii "Chefi la cuțite" din sezonul 12, din 8 octombrie 2023, , s-a dat start luptei la cuțite între echipe, însă imediat după ce Irina Fodor a anunțat că se pot scoate armele pe lupta celor mai bune preparate, un sunet a spart din nou agitația, a creat și mai mare tensiune: chef Sorin Bontea scoate o nouă amuletă!

colaj foto sorin bontea Chefi la cuțite 8 octombrie 2023 Galerie
În ediția 22 a emisiunii "Chefi la cuțite" din sezonul 12, chef Sorin Bontea a folosit o nouă amuletă | Antena 1

Sunetul care a anunțat această amuletă a cuprins de spaimă echipele. Pentru a-și consolida poziția în competiție, chef Sorin Bontea scoate amuleta care aduce echipei sale un mare avantaj.

Citește și: Chefi la cuțite, sezonul 12. Chef Florin Dumitrescu și-a format echipa. Cine sunt concurenții care au primit tunica magenta

Chef Bontea a dat alarma în platou, iar Rikito și-a făcut apariția. Ce avantaj uriaș a adus fostul concurent pentru echipa Sorelui Răsare, la Chefi la cuțite, în ediția 22 din 8 octombrie 2023

Amuleta îi oferă avantajul de a se folosi de priceperea lui Rikito Watanabe, un bucătar extraordinar, fost concurent cu ștate vechi la Chefi la cuțite: "Ai dreptul să te folosești de serviciile lui Rikito la trei probe diferite cu excepția ultimului battle".

Florin Dumitrescu: "Faptul că l-a adus pe Rikito la proba asta, este un avantaj pentru el".

Provocarea pune în fața echipei "Soarelui Răsare" o sarcină dificilă: să creeze un preparat folosind patru ingrediente aparent imposibilde combinat - cafea, dropsuri mentolate, bambus și stomac de porc.

Având în vedere că toate aceste ingrediente duc mai degrabă către un preparat asiatic, cine putea fi mai bun dacă nu Rikito Watanabe?

Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum i-a ajutat Rikito Watanabe!

După strat, s-a atins rapid temepratura de fierbere, iar chefii au dat în clocot! Rămâi pe a1.ro pentru a vedea cele mai importante momente din bătălia concurenților.

Echipele trag tare într-o tensiune uriașă. Se sotează cu replici dure și se ornează cu mulți nervi și suspine. Cu ochiul pe ceas, se trece ușor ba prin agonie, ba prin haz de necaz, dar marea încercare se va plimba în acestă seară pe banda de viteză la revenirea farfuriilor.

Citește și: Chefi la cuțite, sezonul 12. Chef Sorin Bontea și-a format echipa. Cine sunt concurenții care au primit tunica portocalie

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Citește și: Chefi la cuțite, sezonul 12. Chef Cătălin Scărlătescu și-a format echipa. Cine sunt concurenții care au primit tunica turcoaz

Chefi la cuțite, 8 octombrie 2023. Irina Fodor a schimbat regulile jocului chiar înainte de probă. Ce s-a întâmplat... Chefi la cuțite, 8 octombrie 2023. Banda a adus un verdict uluitor, după o luptă umăr la umăr. Irina Fodor a fost surpin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x