Antena Căutare

Chefi la cuțite, 8 octombrie 2023. Irina Fodor a schimbat regulile jocului chiar înainte de probă. Ce s-a întâmplat

În ediția 22 a emisiunii "Chefi la cuțite" din sezonul 12, din 8 octombrie 2023, Irina Fodor a anunțat o probă care avea să pună echipele într-o confruntare acerbă. Înainte, însă, le-a dat o provocare amuzantă care a oferit unei echipe un avantaj și a schimbat mai apoi regulile după ce chef Sorin Bontea a avut o obiecție.

colaj foto irina fodor si cei trei chefi la chefi la cutite sezonul 12 Galerie
În ediția 22 a emisiunii "Chefi la cuțite" din sezonul 12, din 8 octombrie 2023, Irina Fodor a anunțat o probă care avea să pună echipele într-o confruntare acerbă | Antena 1

Irina Fodor a adus concurenților un nou joc care le-a provocat ținerea de minte. Ei bine, chef Florin Dumitrescu a ieșit pe locul 1 alături de echipa sa, chef Cătălin Scărlătescu pe locul 2 și chefi Sorin Bontea pe locul trei. Însă, nu e demirare că Irina aduce surprize, peste surprize, când toată lumea credea că lucrurile sunt deja ușoare.

“Am reușit să aflăm ordinea pentru următorul pas. Alegerea ingredientelor de astăzi. Degustări de astăzi sunt fotografii foarte talentați. Este vorba de opt bărbați și trei doamne”, anunță Irina Fodor.

Citește și: Chefi la cuțite, sezonul 12. Chef Florin Dumitrescu și-a format echipa. Cine sunt concurenții care au primit tunica magenta

„Toată lumea a înțepenit”. Irina Fodor a schimbat regulile jocului chiar înainte de probă, la Chefi la cuțite, în ediția 22 din 8 octombrie 2023

Apoi, Irina Fodor a dezvăluit ordinea pentru următoarea etapă a confruntării de astăzi - alegerea ingredientelor.

Anunțul a fost scurt și a impus tăcerea completă pentru a trece la următoarea fază: "Din acest moment nu mai aveți voie să vorbiți. Deloc!", a avertizat Irina Fodor.

Conform regulilor, fiecare echipă avea dreptul la patru ingrediente. Chefii au trebuit să aleagă câte un concurent pentru a selecta ingredientele în patru runde consecutive: “Cum v-am obișnuit, fiecare echipă va avea patru ingrediente. Chefii deleagă câte un concurent pe rând în patru runde să vină cu câte un ingredient la banc”.

Echipa lui Florin Dumitrescu este în avantaj pentru că își poate alege prima ingredientele. Însă la ce se află acolo pe masă, echipelor le-a fost greu să nu se pună singure în dificultate: stomac de porc, bambus, bame, păstârnac, rădăcină de lotus, șorici, parizer, limbă de rață, piure de trufe, cafea, dropsuri mentolate.

  • Florin Dumitrescu, echipa Magenta: rom, pastarnacul, radacina de lotus, bame
  • Cătălin Scărlptescu, echipa Saint Tropez: piure de trufe, parizer, sorici , limbi de rata,
  • Sorin Bontea, echipa Soarelui Răsare: cafea, dropsuri mentolate, bambus, stomac de porc

Irina Fodor a sugerat posibilitatea de a crea mai multe feluri de mâncare folosind aceste ingrediente, dar chef Sorin Bontea a insistat ca toate ingredientele să fie folosite într-un singur preparat. Astfel, regulile au fost stabilite pentru proba din acestă seară.

Citește și: Chefi la cuțite, sezonul 12. Chef Sorin Bontea și-a format echipa. Cine sunt concurenții care au primit tunica portocalie

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Citește și: Chefi la cuțite, sezonul 12. Chef Cătălin Scărlătescu și-a format echipa. Cine sunt concurenții care au primit tunica turcoaz

Noi ingrediente inedite vor instaura haosul la bancurile de lucru diseară, în bucătărie: „N-am mâncat în viaţa mea aşa c... Chefi la cuțite, 8 octombrie 2023. Chef Bontea a dat alarma în platou, iar Rikito și-a făcut apariția. Ce avantaj uriaș ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x