Antena Căutare

Chefi la cuțite, 8 octombrie 2023. Răsturnare de situație la eliminare. Cine a fost salvat de la eliminare

Un concurent a fost salvat de la eliminare în ediția 22 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, de la Antena 1. Suntem în punctul culminant al confruntării punctelor din sezonul 12. Eliminarea pentru oricare dintre cei trei chefi ai căror echipe au susținut duelul ar fi o pierdere greu de uitat, dar regulile se schimbă și este pusă la bătaie amuleta salvatoare! Cum a decurs tot momentul, vedeți în VIDEO de mai jos.

colaj foto eliminare chefi la cutite 8 octombrie 2023. Galerie
Chef Florin Dumitrescu a scos amuleta salvatoare pentru concurentul eliminat, în ediția 22 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 din 8 octombrie 2023 | Antena 1

Ultimii trei concurenți au fost: Raluca Hulubei, din echipa turcoaz, aka "Saint-Tropez", Alexandru Bunea din echipa magenta și Mihaela Bărbosu din echipa portocalie.

Citește și: Chefi la cuțite, sezonul 12. Chef Florin Dumitrescu și-a format echipa. Cine sunt concurenții care au primit tunica magenta

„N-are cum, e profesionist!". Răsturnare de situație la eliminare. Cine a obținut cel mai mic punctaj, la Chefi la cuțite, în ediția 22 din 8 octombrie 2023

Cine va da o nouă lovitură, cui îi va aparține victoria, dar și ce decizie este luată la final în ediția Chefi la cuțite difuzată în această seară, aflați în rândurile de mai jos și în videoclipul atașat.

“Confruntarea cu numărul șapte… Asta înseamnă că numai cinci confruntări ne desparte de semifinală și finală, anunță Irina Fodor. În curând o să plecați acasă mai mulți în fiecare seară și azi unii dintre voi s-au descurcat chiar neașteptat de bine, alții chiar neașteptat de rău. E cineva care se salvează și astăzi. A început să gătească din ce în ce mai bine separă și să surprindă trei de patru 12 puncte Nadd Hu. (...) 15 puncte, pentru prima oară dacă nu mă înșel, pentru Alex Mihoc”.

A mai luat 15 puncte și Cosmin, concurentul din echipa lui Chef Scărlătescu.

Rând pe rând, fiecare concurent și-a aflat nota de la Irina Fodor și emoțiile au crescut exponențial pe măsură ce în platou au mai rămas tot mai puțini concurenți. La final, bătălia decisivă a punctelor s-a dat între Raluca Hulubei, din echipa turcoaz, aka "Saint-Tropez", Alexandru Bunea din echipa magenta și Mihaela Bărbosu din echipa portocalie.

Raluca Hulubei a obținut astăzi 14 puncte și s-a salvat. Bătălia finală s-a dat între Alexandru Bunea din echipa magenta și Mihaela Bărbosu din echipa portocalie.

Alexandru Bunea a obținut cel mai mic punctaj: "Mizerie ce ai făcut. Uscat ce ai făcut! O mizerie!", i-a spus chef Florin Dumitrescu.

Nimeni din echipa magenta nu și-a dorit ca Alexandru Bunea să părăsească show-ul culinar, iar chef Florin Dumitrescu a pus la bătaie amuleta salvatoare. Toți au fost de acord să o folosească pentru a-l salva. Astfel, Alexandru Bunea a fost salvat de la eliminare și rămâne în continuare în competiția Chefi la cuțite.

Vezi reacția chefului în videoclipul de mai sus. Rămâi pe a1.ro pentru a vedea cele mai importante momente de la Chefi la cuțite.

Echipele trag tare într-o tensiune uriașă. Se sotează cu replici dure și se ornează cu mulți nervi și suspine.

Citește și: Chefi la cuțite, sezonul 12. Chef Sorin Bontea și-a format echipa. Cine sunt concurenții care au primit tunica portocalie

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Citește și: Chefi la cuțite, sezonul 12. Chef Cătălin Scărlătescu și-a format echipa. Cine sunt concurenții care au primit tunica turcoaz

Chefi la cuțite, 8 octombrie 2023. Chef Cătălin Scărlătescu, surprins cu lacrimi în ochi la jurizare: „E prima data când... Ce a publicat Florin Dumitrescu pe Internet, după ce a folosit amuleta pentru Alexandru Bunea. Mesajul la care puțini se...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x