Antena Căutare

Chefi la cuțite, 9 mai 2021. Proba care a panicat echipele! Ce trebuie să gătească pentru al doilea battle

Concurenții au aflat ce temă de gătit le-a pregătit Irina Fodor, dar și cine este juriul care va face degustarea, în ediția 31 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Sorin Bontea în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 9 Galerie
Chefii au fost mai mult decât surprinși când au aflat ce temă aduce cel de-al doilea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” | Antena 1

Echipele conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au revenit în bucătărie pentru a descoperi ce temă de gătit aduce cel de-al doilea battle pe echipe din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Vă reamintim că, în ediția trecută, Florin Dumitrescu a pierdut un concurent în urma duelului. Chefii s-au pregătit pentru o nouă confruntare și au sperat că vor avea parte de o temă ușoară.

Tema de gătit din al doilea battle a panicat echipele din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

„Eu sunt băiatul cu întrebările. Ne zici și nouă ce gătim astăzi și pentru cine, te rugăm?”, au fost cuvintele lui Florin Dumitrescu, cel mai nerăbdător jurat din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, care ne-a obișnuit să fie mereu primul care întreabă despre probe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Cred că acum e foarte interesant pentru Fodor că o are pe soție drept prezentatoare și pe tăticul pe partea cealaltă”, a fost de părere Florin Dumitrescu.

Pentru cei care nu știu, Sorin Bontea și Răzvan Fodor sunt vechi șin buni prieteni și nu întâmplător cei doi au participat împreună în sezonul 3 al emisiunii „Asia Express” și au reușit să se întoarcă acasă cu marele trofeu. De data aceasta însă, „reactorele 3 și 4” vor sta în tabere diferite și rămâne de văzut care o să fie deznodământul. Cunoscând că bunul său prieten este un mare fan al diferitelor tipuri de carne, Sorin Bontea a început imediat să se gândească la o rețetă.

Apoi, Irina Fodor a anunțat că, în ediția 31 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cele trei echipe trebuie să pregătească rețete de fine dining fără carne, acesta fiind și momentul în care liderul echipei verzi de furculițe și-a cam pierdut din entuziasm. Totuși, vestea bună a fost aceea că, de data aceasta, Irina Fodor a renunțat să mai acorde echipelor proba bonus, de dinaintea confruntării pe echipe.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 31 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 9 mai 2021. Irina Fodor, apariție răvășitoare într-o rochie mulată! Reacția neașteptată a lui Cătălin S... Chefi la cuțite, 9 mai 2021. Sorin Bontea a fost acuzat de sabotaj! Cum l-a prins Cătălin Scărlătescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x