Antena Căutare

Chefi la cuțite, 9 mai 2023. Gina Pistol, apariție de senzație în bootcamp. Ce probă au primit concurenții

În ediția 20 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, concurenții care au reușit să primească 2 sau 3 cuțite au ajuns în bootcamp, acolo unde Gina Pistol i-a surprins pe mulți cu o apariție de senzație. Când au aflat ce trebuie să facă la prima probă, mulți au început să aibă emoții.

Colaj cu Gina Pistol și chefii alături de concurenți în bootcamp Galerie
În ediția 20 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, concurenții care au reușit să primească 2 sau 3 cuțite au ajuns în bootcamp, acolo unde Gina Pistol i-a surprins pe mulți cu o apariție de senzație | Antena 1

Etapa degustărilor s-a încheiat în ediția 20 a emisiunii Chefi la cuțite, așa că acei concurenți care au primit 2 sau 3 cuțite din partea chefilor au pornit cu autocarele spre locația bootcampului. Gina Pistol a fost o adevărată apariție ce i-a surprins pe mulți. Surpriza cea mare abia apoi a venit, atunci când s-a anunțat prima probă din bootcamp.

Gina Pistol, apariție de senzație în bootcampul emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1

Ajunși într-o imensă sale de evenimente, concurenții selectați au realizat abia atunci cât de mulți sunt cei care se luptă pentru un loc în cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în sezonul 11 Chefi la cuțite.

Emoții, adrenalină, tensiune, asta au simțit concurenții în primele minute. Apoi, Gina Pistol și-a făcut apariția și mulți au fost impresionați de cât de bine arată îndrăgita prezentatoare.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 mai 2023. Cosmina Zaiț i-a surprins pe jurați când a zis că e căsătorită, deși are 18 ani. Ce a zis Scărlătescu

„Gina este de-o frumusețe extraordinară!”, „Amazing, mi-a tăiat răsuflarea!”, „A fost fantastică, a fost superbă. A fost regină! Gina regina!”, „A fost o apariție de Hollywood!”, acestea au fost reacțiile concurenților atunci când au văzut-o.

Îmbrăcată cu o rochie aurie extrem de mulată și tocuri înalte, Gina Pistol a strălucit din toate punctele de vedere.

Totuși, acesta a fost momentul în care concurenții ajunși în bootcamp au realizat faptul că startul probei este extrem de aproape.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 mai 2023. Bie Adam și Mikey au vrut să-l surprindă pe Scărlătescu. Ce a pățit tânăra, după America Express

„Eu am încdredere în voi, în voi toți. Cel care va câștiga sezonul 11 va avea un viitor senzațional. E greu de ajuns acolo, vă avertizez. Dar nu imposibil! Astăzi pretențiile cresc. Nu putem să știm gândurile chefilor, așa că trebuie să le dăm cuvântul!”, a zis Gina Pistol.

Ușile s-au deschis și în platou și-au făcut apariția, pe rând, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Surpriza cea mare abia apoi a venit, atunci când concurenții au aflat ce aduce prima probă din bootcamp.

„Textura este una dintre componentele de bază ale unui preparat sau produs alimenta. Este un adevărat motor pentru inovație, un motor al creativității”, a început Florin Dumitrescu.

„Astăzi vrem să vedem cum vă descurcați cu o textură aparte”, a completat Sorin Bontea.

„Textură cremoasă”, aceasta a fost tema anunțată de Cătălin Scărlătescu.

„Panică”, „Efectiv mi-a picat cerul în cap”, „Acel cuvânt ne-a cam înghețat pe toți, inclusiv pe mine”, au fost de părere concurenții, atunci când au aflat ce trebuie să facă la prima probă din bootcampul emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11.

Apoi, cronometrul a pornit rapid și toți concurenții au pornit spre cămară, ca să își ia ingredientele necesare și să se poată astfel apuca de gătit. Lino Golden și-a luat și el cele necesare, însă a ajutat-o și pe bunica Gherghina, colega lui de la bancul de lucru.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 9 mai 2023. Ludmila Jalo a adus ultima farfurie de la degustare. Ce reacție au avut chefii... Chefi la cuțite, 9 mai 2023. Chefii au decis ce concurenți merg în următoarea etapă de bootcamp. Ce au găsit în farfurii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x