Antena Căutare

Chefi la cuțite, 9 noiembrie 2022. Brigitta Gheorghe a primit cel mai mic punctaj la duel, dar un chef a dat amuleta salvatoare

După duelul din ediția de Chefi la cuțite difuzată pe 9 noiembrie 2022, Brigitta Gheorghe ar fi fost eliminată cu 6 puncte. Totuși, având în vedere că la probele trecute cocurenta a avut farfurii spectaculoase, chef Florin DUmitrescu a decis să folosească o amuletă pentru a o aduce în echipa roz.

Colaj cu Brigitta Gheroghe la Chefi la cuțite, sezonul 10 și Floin Dumitrescu Galerie
Brigitta Gheorghe a avut cea mai slabă farfurie de la duelul de la Chefi la cuțite difuzat pe 9 noiembrie 2022, dar Florin Dumitrescu a folosit o amuetă salvatoare | Antena 1

La duelul de la Chefi la cuțite din battle 11, sezon 10, Gabi a mers în bucătărie cu 10 puncte. Adrian a avut 14 puncte, Flori a obținut 12 puncte, Paco a primit 14 puncte, Titus a primit 11 puncte, Gigi a mers în bucătărie cu 10 puncte, Mădălina a primit 11 puncte, 8 puncte a primit Lady Nosfe, 7 a primit Andrei, iar Brigitta a primit numai 6 puncte.

Brigitta Gheorghe a avut cea mai slabă farfurie de la duelul de la Chefi la cuțite difuzat pe 9 noiembrie 2022. Concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu a fost în pericol de eliminare, dar Chef Florin Dumitrescu a folosit amuleta care i-a permis să salveze un concurent eliminat și să-l ia la el în echipă.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 noiembrie 2022. Chefii au degustat preparatele concurenților. De ce s-au contrazis: „Eu nu fac lobby”

Brigitta a fost salvată de la eliminare de chef Florin Dumitrescu

„Sunt demoralizată, sunt nemulțumită. Farfuria mea era monocromă. Am folosit elemente puține de verde”, a spus Brigitta despre farfuria ei cu calcan și bere.

„Brighi, hai un pic să vorbim ceva. Ai obosit?”,a întrebat-o Florin Dumitrescu pe Brigitta Gheroghe.

„Nu am obosit, dar n-am vrut în battle-ul 11 să vin cu fish&chips”, a răspuns aceasta plângând, în timp ce liderul echipei roz a scos amuleta care îi oferea puterea de a salva un concurent eliminat din celelalte echipe.

„Am văzut pe aragaz o amuletă pe care o lasă chef Dumitrescu. Fără goarnă, fără nimic. Mi s-a acordat o a doua șansă. E ca și cum am primit o a doua viață”, a spus Brigitta.

„În momentul în care un concurent care a avut performanțele pe care le-a avut Brigitta la individuale, trebue să fii orb să nu vezi că poți să-ți îmbunătățești echipa”, și-a motivat chef Dumitrescu gestul de a o lua în echipa lui pe Brigitta Gheorghe.

„Sunt în stare de șoc. Tremur. Încerc să înțeleg ce s-a întâmplat. Îmi este greu, pentru că sunt o persoană loială. De fiecare dată când lucrez pentru cineva urmez chef-ul, dar mi s-a acordat această șansă și îi voi fi loială lui chef Dumitrescu”, a mai spus Brigitta.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 noiembrie 2022. Concurenții au încercat să se pună unii pe alții în dificultate. Ce ingrediente au avut la duel

Ce au avut de gătit concurenții Chefi la cuțite în battle-ul 11 al sezonului 10

La duel, concurenții au tras bilețele, Gina Poistol le-a dezvăluit combinații de 2 ingrediente de sub cloșuri, iar în ordinea numerelor de pe biletele trase, concurenții au dat adversarilor câte o combinație cu care să gătească.

Gigi i-a dat Mădălinei Cafadaru leurdă cu nucă, Flori i-a dat Brigittei calcan cu bere, Adrian i-a dat lui Flori varză murată cu blue cheese, Titus i-a dat lui Paco castraveți murați și butter fish, Gabi i-a dat Mădălinei Nosfe ananas cu calamar, Paco i-a dat lui Titus porumb și caviar, Brigitta i-a dat dovleac și muștar lui Gigi, Mădălina Nosfe i- dat lui Gabi creveți roșii cu grapefruit, Mădălina Cafadaru i-a dat lui Andrei afine și ciuperci, iar Adrian a rămas cu Rib Eye și praz.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 9 noiembrie 2022. Cine a câștigat battle-ul 11. Chef Cătălin Scărlătescu a ieșit din bucătărie: „S-a pr... Chefi la cuțite, lider de audiență, aseară. Chef Florin Dumitrescu a câștigat battle-ul și a salvat o concurentă de la e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x