Antena Căutare

Chefi la cuțite, 9 noiembrie 2022. Lupta amuletelor din sezonul 10. Ce dezavantaje au echipele în battle 11: „E de Doamne ferește”

În battle-ul 11 al sezonului 10 de Chefi la cuțite, chefii Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu s-au „luptat” în amulete. Gina Pistol a anunțat că există o sancțiune periculoasă în cazul în care cineva nu respectă regulile amuletelor.

Colaj cu chefii Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu, dând amulete Galerie
În battle-ul 11 de Chefi la cuțite, chefii Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu „s-au lupatat” în amulete dificile | Antena 1

După ce Sorin Bontea a folosit o amuletă la începutul battle-ului 11, Florin Dumitrescu a apăsat și el butonul roșu: „Ai puterea să oprești comunicarea verbală a echipelor adverse. Ei vor avea voie să comunice doar prin semne pe durata întregii probe”.

„Cum să nu vorbim între noi? Ce facem?”, a comentat Gigi din echipa argintie.

„Mi-a părut bine cu chef pentru că nu mai urlă la noi”, a spus Mădălina din echipa chef-ului Scărlătescu.

Imediat după Dumitrescu, Scărlătescu a apăsat și el butonul: „Păi n-ați vrut circ? Ați vrut circ! Concurenții celorlalte două echipe vor găti legați la mână doi câte doi, iar dacă numărul este impar cel rămas va fi legat cu cheful echipei”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 noiembrie 2022. Chefii au degustat preparatele concurenților. De ce s-au contrazis: „Eu nu fac lobby”

Gina Pistol, vestea care i-a lăsat mască pe concurenți. Cum vor fi penalizate echipele de la Chefi la cuțite dacă nu respectă regulile amuletelor

Gina Pistol a specificat că dacă un concurent nu respectă regulile amuletelor, întraga echipă va fi sancționată.

„Un anunț important! Dacă un concurent nu respectă una dintre cele două reguli ale amuletelor toată echipa suferă și are freeze timp de un minut. Freeze înseamnă că mâinile sunt sus, indiferent de stadiul în care se află preparatul”, a precizat prezentatoarea de la Chefi la cuțite.

Astfel, în battle-ul 11 al sezonului 10 de la Chefi la cuțite echipa lui Cătălin Scărlătescu nu are voie să vorbească, echipa lui Florin Dumitrescu gătește legată la mâini, iar echipa lui Sorin Bontea are ambele dezavantaje.

„E de Doamne ferește astăzi.â! Nici nu vreau să mă gândesc ce iese”, a spus Sorin Bontea.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 noiembrie 2022. Concurenții au încercat să se pună unii pe alții în dificultate. Ce ingrediente au avut la duel

Ștefania Pop, în lacrimi în timpul battle-ului 11 din sezonul 10 de la Chefi la cuțite

La un moment dat, pentru că Flori de la argintii a spus: „Nu merge”, toată echipa a avut freeze, iar sancțiunea i-a dezavantajat mult, pentru că Gabi privea neputincios tigaia cu fois gras. Preparatul s-a ars puțin din cauza minutului în care echipa lui Bontea nu a avut voie să se atingă de nimic.

Între timp, la bancul lui Dumitrescu erau clipe de tensiune: „Răcnea chef Dumitrescu din spate. Celelalte două echipe erau în tăcere”, a spus Raluca Todea.

„Minutul 45. Dacă mai dai ochii peste cap, Ștefania, îți promit că pleci acasă. Concentrați-vă pe ce aveți de făcut. E minutul 45 și nu ai tartele la cuptor! Pune mâna și fă-le repede!”, a spus țipând chef Dumitrescu. Ștefania Pop a început să plângă.

„Îi curg și lacrimile peste tarte”, a spus Raluca Todea, care era legată la mână cu Ștefania.

Citește și: Cum arată soțul Ștefaniei Pop de la Chefi la cuție. Concurenta s-a căsătorit recent. Cum a arătat în rochie de mireasă

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 9 noiembrie 2022. Pe cine a sunat Florin Dumitrescu în battle-ul 11 și ce amuletă periculoasă a dat Sor... Chefi la cuțite, 9 noiembrie 2022. Chef Sorin Bontea, dezamăgit de preparatul echipei sale: „E o mare rușine”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x