Antena Căutare

Chefi la cuțite, 9 octombrie 2023. Chef Florin Dumitrescu și-a ieșit din fire la probă: „Am înnebunit!”. Ce detaliu l-a enervat

În ediția 23 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 9 octombrie 2023, chef Florin Dumitrescu a explodat în timpul probei. Căpitanul echipei Amanita Regală a observat un detaliu pe care nu l-a putut trece cu vederea.

colaj foto chef florin dumitrescu si echipa amanita regala la chefi la cutite 9 octombrie 2023 Galerie
Chef Florin Dumitrescu a explodat în timpul probei, în ediția 23 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 9 octombrie 2023 | Antena 1

După ce și-au ales ingredientele în ordinea stabilită la jocul de mimă, cele trei echipe au început să gătescă preparatele de astăzi. În echipa lui chef Florin Dumitrescu lucrurile au fost clar stabilite, după ce acesta a impărțit responsabilitățile între concurenții săi. Cu toate acestea, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată după ce acesta a observat că indicațiile lui nu au fost umate, în ediția 23 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 9 octombrie 2023.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 octombrie 2023. Ce concurent a luat cel mai mare punctaj la duel. Cine i-a surprins pe chefi

Chef Florin Dumitrescu și-a ieșit din fire la probă: „Am înnebunit!”. Ce s-a întâmplat în echipa Amanita Regală, în în ediția 23 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 9 octombrie 2023

„Ești gata cu castanele în cuptor? De ce faci altceva când nu ești gata cu castanele?! Nu mă interesează, castanele prima oară”, i-a spus chef Florin Dumitrescu Mariei.

„Încă o chestie: v-am zis să puneți cartofi la fiert, cum doamne iartă-mă cartofii ăia stau lângă aragaz? De ce nu stau în apă la fiert? Și am înnebunit. De unde aveți voi atâta timp la dispoziție cât să vă permiteți să nu puneți cartofii la fiert? N-am înțeles-o pe asta”, a explicat căpitatul echipei magenta aka Amanita Regală.

Cu toate acestea, au avut parte și de momente de distracție. Pentru a nu așteptat 30 de secunde în liniște, chef-ul l-a pus pe Horia să cântea refrenul piesei „Liberă la mare”, iar o parte din membri echipei magenta l-au acopaniat.

Nici în celelalte două echipe nu a fost prea liniște pentru că presiunea battle-ului 8 și-a pus amprenta asupra tuturor. În echipa Saint Tropez, maioneza a fost mărul discordiei, în ediția 23 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 9 octombrie 2023.

Cosmin a declarat că se simte dat la o parte și că experineța lui nu este folosită și a ieșit la iveală o concurență acerbă cu coechipierul său, Alex Mihoc, cuțitul de aur al lui chef Cătălin Scărlătescu.

„Stau unul lângă altul, se dau prieteni, dar ei nu sunt prieteni. Vă dați seama ce o fi în capul lor când eu mă duc să vorbesc cu Nadd Hu”, a remarcat chef-ul.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 octombrie 2023. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă puternică. Ce avantaje au folosit Bontea și Dumitrescu

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 9 octombrie 2023. Irina Fodor a adus o nouă provocare ce a băgat spaima în toți. Ce au făcut chefii... Chefi la cuțite, 9 octombrie 2023. Banda a adus verdictul surprinzător și s-au spart lucruri în platou. Cine a intrat la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x