Antena Căutare

Chefi la cuțite, 9 octombrie 2023. Chefii, siderați de o farfurie, la jurizare. Ce au descoperit la preparatele concurenților

Cei trei chefi au început jurizarea și au fost surprinși de unele preparate pe care concurenții le-au gătit la proba fine dining, în ediția 23 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 9 octombrie 2023.

colaj foto cei trei chefi la jurizare proba individuala de la chefi la cutite 9 octombrie 2023 Galerie
Cei trei chefi au început jurizarea și au fost surprinși de unele preparate pe care concurenții le-au gătit la proba fine dining, în ediția 23 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 9 octombrie 2023 | Antena 1

În ediția 23 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 9 octombrie 2023, echipa magenta aka Amanita Regală și echipa turcoaz aka Saint-Tropez au intrat la duel. Concurenții nu au avut o provocare ușoară. Cei rămași în competiție au fost nevoiți să demonstreze că merită un loc în etapa următoare printr-un preparat fine dining care să îi reprezinte. Iată cum s-au descurcat.

„Vreau să văd și eu fafurii intersante. Nu zic extraordinare, nu zic seznaționale, zic interesante”, a spus chef Dumitrescu înainte de a ridica primul cloș.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 octombrie 2023. Proba individuală a scos la iveală rivalitățile din echipe! Ce replici s-au aruncat la bancuri

Chefii, siderați de o farfurie, la jurizare, în ediția 23 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 9 octombrie 2023. Ce au descoperit la preparatele concurenților

Cei trei chefi au început jurizarea și au fost surprinși de unele preparate pe care concurenții le-au gătit la proba fine dining.

„E un amalgam de foarte multe chestii care nu prea se leagă”, a spus chef Scărlătescu după ce a gustat mâncarea din prima farfurie.

De asemenea, una dintre farfuriile cu desert a creat și discuții în contradictoriu între jurați. „Nu ți-a plăcut nimic?”, l-a întrebat chef Dumitrescu pe căpitanul echipei Saint-Tropez.

„Panna cotata nu are blat. Nu prea e echilibrat”, a spus și chef Bontea despre unul dintre deserturile de la proba individuală, din ediția 23 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 9 octombrie 2023

Însă, de departe, preparatul care i-a băgat cel mai mult în ceață a fost al lui Alex Mihoc.

„Ce e aia, săpun sau înghețată?”, a întrebat chef Bontea când a văzut mousse-ul de sparanghel.

Din punctul meu de vedere, genul asta de plating poate fi făcut când sosurile îți permit. Aici nu avem sosuri, avem pesto-uri și arată îngrizotor”, a comentat chef Dumitrescu când a văzut „pictura” din farfurie.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 octombrie 2023. Chef Cătălin Scărlătescu, surprins cu lacrimi în ochi la jurizare: „E prima data când…”

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 9 octombrie 2023. Irina Fodor a intervenit printre concurenți la proba individuală. Ce s-a întâmplat ap... Chefi la cuțite, 9 octombrie 2023. Cine a obținut cel mai mic punctaj. Alexandru Bunea, salvat cu o nouă amuletă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x