Antena Căutare

Munti și-a tăiat stomacul: "Am crezut că o să mor!" Cum arată acum câștigătorul "Chefi la cuțite"

Sigur vi-l amintiți pe Chef Munti, câştigătorul ultimei ediţii Chefi la cuţite. Munti şi-a făcut operaţie de micşorare a stomacului și a venit în platoul Xtra Night Show cu impresii despre marea provocare prin care a trecut.

Sigur vi-l amintiți pe Chef Munti, câştigătorul ultimei ediţii Chefi la cuţite. Munti şi-a făcut operaţie de micşorare a stomacului și a venit în platoul Xtra Night Show cu impresii despre marea provocare prin care a trecut.

Când s-a dus la prima programare pentru operaţie medicul l-a trimis acasă după câteva analize de rutină şi o ecografie. Motivul a fost acela că stomacul lui Munti era extrem de tare de la sucurile acidulate pe care le consuma deobicei. Medicul i-a recomandat să bea trei zile doar ceai şi apă plată, să mânânce doar supă şi apoi să revină pentru operaţie.

S-a conformat şi a doua oară când a venit la operaţie totul a fost ok. Operaţia a decurs normal, fără incidente.

A doua zi după operaţie i-a fost foarte rău. I se spusese că va avea o stare de rău dar nu a crezut că va fi atât de grav. A vomat toată ziua, nu a putut să se ridice din pat. A dormit foarte mult şi când se trezea şi bea puţină apă vomita imediat. A crezut că e sfârşitul lumii.

Starea de rău a durat o zi şi jumătate. Câteva zile nu a putut mânca decât supe.

Acum are voie piureuri şi supă. Mănâncă foarte puţin dar des. Nu are senzaţie de foame decât foarte rar. Ar fi trebuit să stea acasă până săptămână viitoare dar se plictisea şi s-a apucat de muncă. Săptămâna viitoare se mută la Timişoara, a primit un contract la un restaurant de lux de acolo şi nu a putut să refuze. Nu s-a căsătorit între timp, deşi după finala Chefi la Cuţite plănioa să se căsătoreascdă cu iubita lui.

Sezon special Chefi la cuțite - premiera, marți, 30 aprilie, ora 20:00

Un sezon special al celui mai iubit show culinar, ”Chefi la cuțite”, va avea premiera pe 30 aprilie pe Antena 1, de la 20:00. Sezonul va reuni în arena bucătăriei echipe gata formate, familii ce vor trece prin emoțiile jurizării pe nevăzute, în încercarea de a-i convinge pe chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu că au ingredientele necesare acestei competiții.

Sezonul special Chefi la cuţite, dedicat familiilor, va avea premiera pe 30 aprilie, de la 20:00, pe Antena 1... Greșeala colosală făcută de toți! Cum se gătesc pastele, de fapt! Un detaliu schimbă totul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x