Antena Căutare

„Chefi la cuțite”, din nou lider de audiență: chefii și-au format echipele

Ediția „Chefi la cuțite” de marți seară a adus ultima etapă de testări și eliminări, iar cei trei chefi și-au format la finalul serii echipele cu care de săptămâna viitoare vor intra la confruntări

Ediția „Chefi la cuțite” de marți seară a adus ultima etapă de testări și eliminări, iar cei trei chefi și-au format la finalul serii echipele cu care de săptămâna viitoare vor intra la confruntări. Emisiunea a fost din nou lider de piață, iar în minutul de maximă audiență de la 21.46 show-ul de la Antena 1 obținea pe publicul comercial un vârf de 13 puncte de rating și 31,2 % cota de piață. În intervalul orar 20.30-23.34 „Chefi la cuțite” a fost lider de audiență cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani o medie de 9,2 puncte de rating și 24 de procente din cota de piață, în timp ce următorul clasat, Pro Tv, avea 8,5 puncte de rating și 22 % cota de piață.

Seara de marți a adus la „Chefi la cuțite” ultimele decizii: după teste care la prima vedere au părut simple, jurații au decis cu cine vor să meargă mai departe. Sezonul acesta a adus și o schimbare în ceea ce privește culorile celor trei echipe: așa se face că chef Bontea a primit culoarea roșie, chef Scărlătescu negru, iar chef Dumitrescu gri. Oul i-a pus la grea încercare pe concurenții rămași în cursă care au primit provocarea de a găti în numai 20 de minute un preparat pe baza acestui ingredient. Iar tartarul, pe care chefii l-au vrut gata în doar 15 minute, a strâns și mai mult rândurile și a adus deciziile finale.

Echipa roșie condusă de chef Bontea este formată din: Loredana Laslău (30 de ani, lucrător comercial, din Bacău), Gabriel Botezan (36 de ani, executive sous chef în SUA), Marian Cocoș (52 de ani, antrenor de box, din București), Cristian Podosu (28 de ani, liber profesionist, din București), Alexandru Bălan (26 de ani, sous chef în Anglia), Bogdan Neacșu (22 de ani, bucătar, din București).

Echipa neagră condusă de chef Scărlătescu este formată din: Alexandru Filip (35 de ani, executive chef, din Costinești), Ionela Mureșan (31 de ani, cofetar, din Cluj), Mihai Rusu (23 de ani, bucătar, din Cluj), Marius Melniciuc (24 de ani, bucătar, din Oradea), Petru Scalețchi (28 de ani, bucătarul personal al ambasadorilor, din Chișinău), Robert Niculae (30 de ani, bucătar, din București).

Echipa gri condusă de chef Dumitrescu este formată din: Cristian Voicu (30 de ani, prim bucătar în Germania), Valentina Rausche (36 de ani, bucătar, din Tulcea), George Mihali (26 de ani, sous chef în Paris), Cristina Ioniță (37 de ani, bucătar, Golești de Vrancea), Marius Nistor (23 de ani, administrator și bucătar la restaurantul părinților în Belgia), Lucian Bostan (25 de ani, bucătar în Germania).

Omul care a gătit lăcuste și l-a speriat de moarte pe chef Dumitrescu a ajuns chiar în echipa lui! Care va fi următorul ... Antena 1 pregătește o ediție specială „Chefi la cuțite”! Cele mai îndrăgite vedete, în postura de concurenți...
Cele mai populare nume de copii din Europa. Ce alegeri au făcut părinții pentru micuții lor
Specialiștii au stabilit care sunt cele mai populare nume de copii din Europa. Alegerea numelui...
Horoscopul zilei de 26 martie 2023. Scorpionii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 martie 202 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia...
Ultimele știri
x