Antena Căutare

Omul care a gătit lăcuste și l-a speriat de moarte pe chef Dumitrescu a ajuns chiar în echipa lui! Care va fi următorul preparat ”bombă”?

Lucian a venit cu un scop precis la concurs: acela de a-i deruta pe chefi cu preparatul său. Lucrează ca bucătar în Germania și a mâncat multe ciudățenii la viața lui. 

Lucian a venit cu un scop precis la concurs: acela de a-i deruta pe chefi cu preparatul său. Lucrează ca bucătar în Germania și a mâncat multe ciudățenii la viața lui.

”Se numește <<Prinde lăcusta>> și de obicei arată ca niște viermi”, așa și-a prezentat preparatul la preselecții.

Vezi rețeta AICI!

După ce și-a pus la încercare talentul culinar, farfuriile au ajuns în fața juriului. Prima reacție a lui Florin Dumitescu după ridicarea cloșului? A fugit de pe scaun!

Ei bine, se pare că Dumitrescu a ținut minte momentul, asta pentru că l-a ales pe Lucian să facă parte din echipa sa, echipa argintie. Ce urmează? Florine, fii tare!

Ei sunt concurenții care formează cele TREI ECHIPE! Roșie, chef Bontea! Argintie, chef Dumitrescu! Neagră, chef Scărlătescu!

VINO SĂ-I CUNOȘTI PE CHEFI! PRESELECȚII PENTRU AL TREILEA SEZON!

Echipa „Chefi la cuțite” pornește luna aceasta și prin țară în căutarea bucătarilor care vor să se întreacă în cel de-al treilea sezon. Înscrie-te pe casting.a1.ro/chefilacutite. Te așteptăm la preselecții în următoarele orașe: Cluj, pe 22 octombrie, Timișoara, pe 30 octombrie, Iași, pe 5 noiembrie, București, pe 12 și 13 noiembrie. Gina Pistol, frumoasa prezentatoare a emisiunii de la Antena 1, se va alătura și ea echipei „Chefi la cuțite” la preselecțiile de la Cluj, Timișoara și București.

Bun venit în echipa Dumitrescu! Cristina Ioniță, concurenta cu tatuaje care a gătit caltaboș moldovenesc, l-a impresiona... „Chefi la cuțite”, din nou lider de audiență: chefii și-au format echipele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x