Chefi la cuțite

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

Puțin suflet și multă dragoste, ingredientele preferate ale familiei Burlacu: „Dacă vom câștiga, tati nu va mai trebui să plece din țară”

 

Chefi la cuțite. Ediția 14 mai. O fetiță frumușică foc, un băiat chipeș și doi părinți fericiți! Ei sunt familia Burlacu și au venit să arate că cele mai bune preparate se gătesc cu suflet și dragoste.

Adina, micuța bucătăreasă, a fost cea care și-a înscris familia la Chefi la cuțite. „Am vrut să dovedesc ce pot eu și ce poate și mama”, a spus fetița.

Familia Burlacu a pregătit o masă adevărată: „Vom găti o plăcintă cu carne, cu o salată de ardei copți. Ca desert, vom avea un ecler cu mascarpone și sos de caramel.”

Visul lor este să-și deschidă o cofetărie. Pentru asta, au nevoie de bani. Planul este deja făcut, tatăl urmând să își lase familia în urmă și să plece în Irlanda, pentru a putea strânge suma de care au nevoie pentru a-și pune pe picioare afacerea. Dacă vor câștiga marele premiu Chefi la cuțite, „tati n-o să mai fie nevoit să plece”, a spus Adina.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI