Antena Căutare

A învățat-o meserie!? Sanda Gal a fost jurizată chiar de iubitul ei, chef bucătar: "Spune că-i bună!"

Chefi la cuțite. Ediția 21 octombrie 2019. Sanda Gal are 48 de ani, este manager în Oradea și are un iubit bucătar. Doar ce, ce să vezi? El n-a vrut ca ea să vină în concurs, asta pentru că, spune tot el, acolo sunt bucătari de renume. 

Chefi la cuțite. Ediția 21 octombrie 2019. Sanda Gal are 48 de ani, este manager în Oradea și are un iubit bucătar. Doar ce, ce să vezi? El n-a vrut ca ea să vină în concurs, asta pentru că, spune tot el, acolo sunt bucătari de renume.

Concurenta are un iubit care este chef bucătar și are pretenții de top, așa că dacă va lua cuţitul vrea să i-l ofere cadou! Așa și-a propus înainte să apară în fața chefilor.

Cu farfuriile pregătite, numai bune de degustat, Sanda e cuprinsă de emoții. Așteaptă totuși cu nerăbdare să pășească în platou și să-i întâlnească pe cei trei jurați.

Zis și făcut sau, cum ar zice o sintagmă celebră, zarurile au fost aruncate. Verdictul pentru guliile umplute??

Anna Lesko dă foc bucătăriei Chefi la cuțite. Apariție incendiară în fața juraților: "O să le placă gustul meu...&q... Paul Mino Niculescu a gătit ochi de oaie, dar poveștile lui sunt uimitoare: "Am lucrat într-un club de swingeri, ia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x