Antena Căutare

Refugiul l-a găsit în bucătărie. Andrei Ghirocean s-a lăsat pradă jocurilor de noroc: "Am pierdut şi câte 2.000 de euro pe zi la ruletă!"

Chefi la cuțite. Ediția 7, 30 septembrie 2019. Andrei Ghirocean 28 de ani, este bucătar și vine din Timişoara! Povestea lui de viață pare un scenariu de film cu mafioți. S-a lăsat pradă unor dependențe care i-au creat numai probleme. Bucătăria l-a adus pe drumul cel bum.

Chefi la cuțite. Ediția 7, 30 septembrie 2019. Andrei Ghirocean 28 de ani, este bucătar și vine din Timişoara! Povestea lui de viață pare un scenariu de film cu mafioți. S-a lăsat pradă unor dependențe care i-au creat numai probleme. Bucătăria l-a adus pe drumul cel bum.

Chefi la cuțite. Ediția 7, 30 septembrie 2019. Concurentul este pasionat de bucătărie, însă în trecut s-a confruntat cu patima jocurilor de noroc. A povestit cum zile și nopți la rând nu mai știa de el, trăia doar pentru a face rost de bani ca să-i joace. Andrei a fost pizzar, a lucrat într-o pizzerie pe care mama sa o deține în Roma.

"A fost greu. "Am pierdut şi câte 2.000 de euro pe zi la ruletă! Nu mai jos de doi ani, este o boală foarte grea, se duce pe apa sâmbetei toată munca ", spune Andrei, care l-ar alege pe chef Scărlătescu.

A gătit ravioli cu somon si ricotta, după o rețetă italienească învățată cât timp a stat plecat pe acele meleaguri. Deși a fost dezamăgit în primă fază, lucrurile s-au schimbat pentru Andrei, după ce chefii au decis să-i mai dea o șansă.

Chef Cătălin, atenție, Diana Oprea e periculoasă! "Fiul meu vrea să-i ia locul lui Scărlătescu!"... Dumitrescu a scos cuțitul de aur pentru el! Ernesto Dosman, panamezul care l-a "lucrat" pe chef Florin: "...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x