Antena Căutare

Samuel Neamţi îşi caută perechea, după o dezamăgire în dragoste: "Viitoarea mea soţie s-a îndrăgostit de un coleg de muncă şi au plecat împreună!"

Chefi la cuțite. Ediția 7, 30 octombrie 2019. Primul concurent care sparge gheața în ediția 7 din sezonul 6 "Chefi la cuțite" este Samuel Neamţi. Tânărul are 29 de ani, iubește bucătăria, motiv pentru care a ales să se facă bucătar. 

Chefi la cuțite. Ediția 7, 30 septembrie 2019. Primul concurent care sparge gheața în ediția 7 din sezonul 6 "Chefi la cuțite" este Samuel Neamţi. Tânărul are 29 de ani, iubește bucătăria, motiv pentru care a ales să se facă bucătar.

Dincolo de pasiunea sa pentru gătit, Samuel are o poveste de viață ce pare desprinsă din telenovele. Urma să se căsătorească, își găsise aleasa și erau fericiți împreună.

Chefi la cuțite. Ediția 7, 30 septembrie 2019. Doar că nunta n-a mai avut loc, iar Samuel s-a refugiat în bucătărie. "Viitoarea mea soţie s-a îndrăgostit de un coleg de muncă şi au plecat împreună!", a povestit concurentul din Brașov.

Samuel s-a prezentat în fața chefilor pentru a-și confirma încă o dată talentul în bucătărie. A gătit Mille-feuille din brânză de capră cu tartar de roşii cherry și își dorește să ajungă în echipă la chef Sorin Bontea.

CONCURS! Răspunde la o întrebare despre Chef Scărlătescu și poți câștiga o super tigaie Regis Stone Copper Pan 28 CM... Bontea, din nou câștigător! Chef Jakob Hausmann a jurizat lupta din bucătărie pentru cea de-a şaptea amuletă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x