- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Rețeta Mille-feuille din brânză de capră cu tartar de roșii și crumble de fistic impresionează orice degustător, prin cobinația complexă de ingrediente și aspect plăcut.
Rețeta Mille-feuille din brânză de capră cu tartar de roșii și crumble de fistic - Ingrediente
- 800 g brânză de capră
- 200 g brânză feta de vacă
- 1 l smântână lichidă
- 200 g rama 80%
- 1 kg roșii cherry
- 300 g fistic crud, decojit
- 150g busuioc fresh
- 400 g aluat foietaj
- 150 g chives,
- 500 g zmeură
- 300 g zahăr,
- sare fină
- 50 g piper negru măcinat
- 500 g făină,
- 300 ml ulei măsline
- 300 ml vin roșu
- microplante măcriș roșu
- 250 g unt cu 80%
- 150 g rucola
Rețeta Mille-feuille din brânză de capră cu tartar de roșii și crumble de fistic - Preparare
Punem zmeura într-un vas, la foc, împreună cu zahărul și vinul, până se reduce. După ce s-a redus o pasăm prin blender și compoziția rezultată o punem din nou la foc până se solidifică și rezultă un sos dens.
Aluatul de foietaj îl frământăm cu puțin busuioc și chives, apoi îl întindem pe masă, îl porționăm și îl dăm la cuptor până se rumenește, apoi îl lăsăm la odihnit la temperatura camerei.
Luăm brânza, o dăm pe răzătoare, o amestecăm cu smântână lichidă, unt și condimente până se obține o pastă consistentă și o lăsăm să se odihnească.
Fisticul îl rumenim la tigaie, apoi îl măcinăm. Îl amestecăm cu puțină făină, unt și condimente. Îl așezăm pe o tavă și îl dăm la cuptor să se rumenească. Când e gata îl mai măcinăm odată.
Se așează toate preparatele pe farfurie și se decorează cu microplante.
Deliciu în doar 30 de minute! Pui cu mango și sos dulce-picant, un preparat cu care faci spectacol!... Trei rețete pe bază de cânepă: Lapte de cânepă, Pâine cu cânepă, și Ouă umplute cu cânepă...