Antena Căutare

Chef Cătălin, atenție, Diana Oprea e periculoasă! "Fiul meu vrea să-i ia locul lui Scărlătescu!"

Chefi la cuțite, Ediția 7, 30 septembrie. Diana Oprea i-a pus gând rău lui chef Scărlătescu. "Trimisă" de familie la "Chefi la cuțite", concurenta de 32 de ani are un fiu care vrea să-i ia locul cu orice preț lui Cătălin. 

Chefi la cuțite, Ediția 7, 30 septembrie. Diana Oprea i-a pus gând rău lui chef Scărlătescu. "Trimisă" de familie la "Chefi la cuțite", concurenta de 32 de ani are un fiu care vrea să-i ia locul cu orice preț lui Cătălin.

Antreprenor, originară din Braşov, Diana a venit la Chefi la cuţite la insistenţele familiei. Are o băcănie deschisă după ce a realizat că iubește să facă asta.

"Băiețelul meu e gurmand și mereu mă întreabă cea făcut Scărlătescu de a ajuns jurat, căci vrea și el. M-au tot bătut la cap să vin la emisiune și în sfârșit mă simt pregătită să fac asta", mărturisește Diana.

Chefi la cuțite, Ediția 7, 30 septembrie. A ales să prepare un meniu complet, ca să își demonstreze că poate face față unei competiții, în cazul în care va ajunge în echipe. "Este un om harnic", concluzionează chefii.

Mircea Bratosin, primul concurent albinos: "Pentru mulţi sunt diferit. Suntem cinci la o sută de mii. Este o boală,... Refugiul l-a găsit în bucătărie. Andrei Ghirocean s-a lăsat pradă jocurilor de noroc: "Am pierdut şi câte 2.000 de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x