Antena Căutare

Lavinia Ilcău, în lacrimi în fața chefilor: "Băi, miroase a mâncare de câini! Oricine ai fi, tu crezi că eu mănânc așa ceva??"

Chefi la cuțite. Ediția 8, 1 octombrie 2019. Lavinia Ilcău are 32 de ani, este agent servicii și vine tocmai din Timişoara. Deşi nu pare genul de femeie care să stea prea mult în bucătărie, tânăra spune că aparenţele înşală!

Chefi la cuțite. Ediția 8, 1 octombrie 2019. Lavinia Ilcău are 32 de ani, este agent servicii și vine tocmai din Timişoara. Deşi nu pare genul de femeie care să stea prea mult în bucătărie, tânăra spune că aparenţele înşală!

A locuit în Italia ani buni, a fost hostess, a lucrat și în bucătărie, iar asta a făcut-o să-și descopere un nou hobby.

Chefi la cuțite. Ediția 8, 1 octombrie 2019. Lavinia a povestit că și-a petrecut o bună perioadă de timp în Italia până când a aflat că tatăl său s-a îmbolnăvit de cancer! Atunci viața i s-a schimbat.

Chefi la cuțite. Ediția 8, 1 octombrie 2019. A gătit paste trofie cu gorgonzola, roșii cherry și guanciale, iar comentariile chefilor au descurajat-o în primă fază. Însă ce a urmat a fost o surpriză pentru ea. Și-a exprimat dorința de a merge în echipa lui Chef Sorin Bontea, în cazul în care va merge mai departe. A primit cuțitul?

Un medic care lucrează pe cadavre este pasionat de gătit: "Oamenii găsiţi morţi după mult timp mi se par cea mai or... Un scoțian producător de cidru le-a gătit urzici celor trei chefi! "De unde ai auzit tu de urzici?"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x