Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | LUNI, MARŢI | ora 20.00

Familia lui Nea Mărin a făcut show în bucătărie: "O să luăm trei cuțite! Sigur le luăm!"

 

Fata lui nea Mărin îl dă de gol în fața chefilor: "Tati face foarte frumos când îi este foame. Nimeni nu trebuie să stea în fața lui, decât dacă masa este gata”

Familia lui Nea Mărin a extaziat papilele gustative ale celor 3 chefi: "Toată familia asta e de bucătari, frate! E pe bucătărie pe vechi, asta e de pe vremea lui Ceaușescu. L-o fi fiert în ciorap?"

Familia Barbu, una dintre cele mai frumoase familii din showbizul românesc a cucerit atât telespectatorii, cât și jurații!

Fiind veșnic îndrăgostiți, Nea Mărin și soția sa își amintesc de vremurile tinereții în care s-au cunoscut. Nea Mărin a declarat public iubirea față de soție: "Frumoasă, deșteaptă. Dacă nu mă însuram cu ea, nu mă însuram cu nimeni. Cred că este singura care a putut să facă ceea ce sunt astăzi. Vrem nu vrem, facem ca tine"

Bătăioși din fire, Nea Mărin și cele 3 femei din viața sa, soția și cele 2 fete s-au întrecut în delicatese pentru a le prezenta în fața onoratului juriu. Aceștia au pregătit salată cu ton și piept de rață cu sos asiatic, piure de cartofi și baby carrots!

Pentru ca mâncarea să se digere bine, familia Barbu le-a asigurat chefilor și un număr de dans memorabil, atunci când și-au făcut apariția în platou!

Pentru că mâncarea a fost foarte apreciată, familia Barbu a primit votul pentru a merge mai departe!

Urmărește momentul video și vezi cum s-au descurcat fetele din familia Barbu, în frunte cu Nea Mărin:


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI