Antena Căutare

Chefi la cuțite, lider de audiență. Sorin Bontea a câștigat bomba cu mai multe amulete

Bucurie mare pentru Chef Bontea în ediția Chefi la cuțite de ieri seară: juratul a câștigat bomba cu mai multe amulete pusă în joc de Irina Fodor, într-o ediție a show-ului culinar care s-a impus ca lider de audiență.

Chefi la cuțite, lider de audiență. Sorin Bontea a câștigat bomba cu mai multe amulete Galerie
Chefi la cuțite, lider de audiență. Sorin Bontea a câștigat bomba cu mai multe amulete | Antena 1

Cea de-a noua ediție a emisiunii Chefi la cuțite, difuzată aseară în intervalul 20:29 – 23:52, a fost lider de piață pe targeturile comercial și urban.

Astfel, pe segmentul de public comercial, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, Chefi la cuțite a înregistrat pe întregul interval orar 6.5 puncte de rating și 26.4% cotă de piață, în timp ce postul de pe locul secund a obținut 5.2 puncte de rating cu 21.1% cotă de piață. Antena 1 a înregistrat 7.3 puncte de rating și 29 cotă de piață. Și la orașe, show-ul culinar Chefi la cuțite s-a situat pe primul loc, înregistrând 6.4 puncte de rating și 20.3% cotă de piață, în timp ce ocupantul locului 2 a obținut 5.1 puncte de rating și 16.3% cotă de piață.

În minutul de aur 21:40, emisiunea Chefi la cuțite a fost urmărită de peste 1,3 milioane de telespectatori.

Totodată, Antena 1 s-a impus ca lider de audiență și pe intervalul orar prime time (19:00 – 23:00), înregistrând pe segmentul de public comercial, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, 5.6 puncte de rating și 23.6% cotă de piață, în timp ce postul TV de pe locul secund a obținut 5.2 puncte de rating și 22.1% cotă de piață.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 septembrie 2023. Iasmina Petre îi face concurență lui Rikito Watanabe. Cu ce se ocupă tânăra

În urma degustării făcute de Cristina Ștefania, bomba i-a revenit lui Sorin Bontea

Aseară, Irina Fodor i-a provocat pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la o întrecere pentru câștigarea celei de-a doua bombe din competiție, prima fiind depusă la seiful care va reprezenta miza ultimei bătălii dinainte de bootcamp.

Astfel, dacă data trecută, Chef Ștefan Popescu a fost cel care a câștigat bomba, alimentând seiful cu un premiu atât de valoros, de data acesta cel care a sperat să repete performanța în rolul celui de-al patrulea competitor a fost Chef Florin Ivan.

Dar în urma degustării făcute de Cristina Ștefania, bomba i-a revenit lui Sorin Bontea. Seara le-a adus o dublă provocare: competitorii au avut de ales cea mai bună asociere între farfuria lor și un anumit tip de vin, proba cerându-le, în același timp, ca preparatul să aibă o singură culoare. Cea de-a doua cerință a monocromiei, introdusă în premieră în show-ul culinar, le-a cam dat bătăi de cap Chefilor, dar testul a trebuit să fie pe măsura recompensei.

În platoul audițiilor, Chefii au fost încântați de întâlnirea cu patiserul francez, Tal Spiegel

În platoul audițiilor, Chefii au fost încântați de întâlnirea cu patiserul francez de origine israeliană Tal Spiegel. Celebru pentru deserturile sale cu un design spectaculos, dar și pentru felul în care își asortează pantofii cu dulciurile, Tal Spiegel este și autorul cărții „This is not a Recipe Book”, în care explorează lumea deserturilor create de el asemenea unei călătorii inspiraționale, concentrându-se pe culorile, structura, compoziția, dar și povestea fiecărui desert. Pentru întâlnirea cu Chefii, Tal a pregătit o fabuloasă tartă cu lămâie, cu un design care a imitat perfect aspectul unui storcător de citrice.

Printre cei care i-au surprins pe jurați s-a numărat și luptătorul de kickboxing aflat în top 10 mondial Benny Adegbuyi.

„Sunt un semi-bucătar, dacă pot spune așa. Plec în multe cantonamente în afara țării, așa că sunt obligat să gătesc, pentru că trebuie să ating un anumit număr de calorii consumate, cu macronutrienți. Este prima dată când gătesc pentru bucătari cu experiență. Până acum, am gătit acest preparat pentru soția și fiul meu și am trecut testul.”, a povestit sportivul de performanță care a ocupat vreme de cinci ani primul loc în clasamentul mondial de kickboxing.

Aseară, Benny a câștigat și meciul din bucătărie, primind trei cuțite pentru porțiile sale de paste carbonara.

„Ai fi surprins: ai gătit mai bine decât mulți bucătari!”, i-a spus Chef Bontea.

Surprizele din platoul audițiilor continuă la Chefi la cuțite duminica viitoare, de la ora 20:00, când jurații vor intra și într-o nouă bătălie pentru amuletă.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național

Perioada 13 septembrie 2023

Citește și: Chefi la cuțite, 13 septembrie 2023. Tal Spiegel vine direct din Franța pentru chefi. Preparatele sale inedite au fost o surpriză

Chefi la cuțite, 13 septembrie 2023. Iasmina Petre îi face concurență lui Rikito Watanabe. Cu ce se ocupă tânăra... Povestea tânărului care a fost private chef pentru Usain Bolt și Lewis Hamilton. Amuletă cu mari emoții, jurizată de And...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x