Antena Căutare

Chefi la cuțite, 13 septembrie 2023. Tal Spiegel vine direct din Franța pentru chefi. Preparatele sale inedite au fost o surpriză

În ediția 9 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 13 septembrie 2023, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu primsc vizita unui Chef patiser celebru din Franța, Tal Spiegel, care vrea să-i impresioneze pe jurați cu creația sa culinară.

colaj foto cu concurent si chefii catalin sarlatescu, sorin bontea, florin dumitrescu Galerie
Tal Spiegel vine direct din Franța pentru chefi. Preparatele sale inedite au fost o surpriză | Chefi la cuțite

Tal Spiegel și-a scris povestea în capitala Franței în cel mai creativ mod, îmbinând deserturile irezistibile și moda în mediul online, acolo unde contul său de Instagram Desserted_in_Paris l-a transformat într-un influencer.

Citește și: Irina pune în joc a doua bombă cu mai multe amulete, iar un Chef patiser celebru îi uimește pe jurați, diseară, la Chefi la cuțite

Chefii, la un pas „să arunce” preparatul unui cofetar faimos. „E plastic. Credeau au primit un storcător de lămâi, dar la o privire mai atentă au rămas uimiți, Tal Spiegel vine la Chefi la cuțite, în ediția 9 din 11 septembrie 2023

Dincolo de social media, Tal Spiegel și-a câștigat renumele lucrând cu mari companii pentru care a creat deserturi unice, încorporând în bucătărie expertiza în design câștigată în fosta sa carieră de art director.

Mai mult, Tal a publicat o carte de succes, în care explorează lumea deserturilor create de el asemenea unei călătorii inspiraționale, concentrându-se pe culorile, structura, compoziția, dar și povestea fiecărui desert.

"Am venit să-i surprind pe chefi și să le arăt una din creațiile mele. O să fac o tartă cu lămâie, dar voi face tarta mea cu lămâie. Este o tartă cu lămâie cum n-ați mai văzut până acum. Înăuntrul lumii patiseriei sunt o grămadă de direcții. Cheia este să-ți găsești propria cale. Știu că trebuie să fiu în partea creativă unde pot lucra și crea constant noi deserturi. A trebuit să prepar o mare parte în avans. Este un desert ce durează câteva ore. Este multă muncă delicată cu ciocolată și am vrut să o duc la maximum, deci decorațiile sunt făcute înainte", spune el.

"Băăi, zici că e plastic! Ce bine e făcut!", spune Sorin Bontea. "Ce tare! S-a muncit ceva la asta", adaugă el.

Citește și: Chefi la cuțite, lider de audiență. Florin Dumitrescu a câștigat aseară amuleta într-o luptă a combinațiilor nebune de ingrediente

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Citește și: Chefi la cuțite, 11 septembrie 2023. Daiana Duțu, povești din culisele meseriei de dominatoare. Cum i-a surprins pe chefi

Chefi la cuțite, 13 septembrie 2023. Fabian Soare a venit cu „potențialul în ochi”, dar a primit un test fulger... Chefi la cuțite, 13 septembrie 2023. Iasmina Petre îi face concurență lui Rikito Watanabe. Cu ce se ocupă tânăra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x