Live acumGazda perfecta (r)
Prime Time 20:00Sacrificiul

Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | LUNI, MARŢI | ora 20.00

„Chefi la cuțite”, lider de piață! Câți români au preferat emisiunea, marți seară

„Chefi la cuțite” a fost lider de piață, marți, 17 septembrie, cu peste 1,5 milioane de români care au privit emisiunea în minutul de maximă audiență de la 21.45. 

„Chefi la cuțite” a fost lider de piață, marți, 17 septembrie, cu peste 1,5 milioane de români care au privit emisiunea în minutul de maximă audiență de la 21.45.

A fost o emisiune savuroasă cu mâncăruri spectaculoase şi poveşti unice ale concurenţilor, care a devenit imediat lider de piaţă.

Un drag queen cunoscut cu numele Priscilla a făcut show la „Chefi la cuțite”, mărturisind că a venit pentru un anumit jurat, pe care l-a întâlnit anterior, prin intermediul unor prieteni. Ar vrea chiar să-l ia de soț și să-și petreacă viața alături de el ca Mariano, persoana din spatele perucii, costumelor și machiajului. Cheloo le-a făcut chefilor un „roast culinar” de neuitat. Insultați, jurații au vrut să sară pe el.

Ediţiile „Chefi la cuţite" din această săptămână au stabilit clasamentul în ceea ce priveşte lupta amuletelor. Pentru moment, chefii Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu sunt la egalitate cu câte două avantaje adjudecate. Chef Florin Dumitrescu a decis să-şi ia revanşa în ediţiile viitoare.

Cel mai iubit show culinar continuă şi săptămâna viitoare, cu noi ediţii din sezonul al şaptelea, luni şi marţi, de la ora 20.00, numai la Antena 1.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube