Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00iUmor

Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | INTEGRAL

Un drag queen vrea să-l ia de soț pe unul dintre chefi! Cheloo a făcut un „roast culinar” de neuitat! Jurații au vrut să sară pe el! Galerie foto

Chefi la cuțite, sezonul șapte, ediția patru. Un drag queen cunoscut cu numele Priscilla a făcut show la „Chefi la cuțite”, mărturisind că a venit pentru un anumit jurat, pe care l-a întâlnit anterior, prin intermediul unor prieteni. Ar vrea chiar să-l ia de soț și să-și petreacă viața alături de el ca Mariano, persoana din spatele perucii, costumelor și machiajului. Cheloo le-a făcut chefilor un „roast culinar” de neuitat. Insultați, jurații au vrut să sară pe el.

Chefi la cuțite, sezonul șapte, ediția patru. Un drag queen cunoscut cu numele Priscilla a făcut show la „Chefi la cuțite”, mărturisind că a venit pentru un anumit jurat, pe care l-a întâlnit anterior, prin intermediul unor prieteni. Ar vrea chiar să-l ia de soț și să-și petreacă viața alături de el ca Mariano, persoana din spatele perucii, costumelor și machiajului. Cheloo le-a făcut chefilor un „roast culinar” de neuitat. Insultați, jurații au vrut să sară pe el.

Chefi la cuțite, sezonul șapte, ediția patru. După ce a lansat „România Express”, inspirându-se din show-ul „Asia Express”, Bianca Adam, cunoscută drept Tequila, cel mai popular vlogger feminin din țară, a venit la „Chefi la cuțite”.

Tânăra a prezentat un desert atipic și l-a determinat pe chef Cătălin Scărlătescu să spună un secret fabulos, legat de motivul pentru care detestă clătitele și despre… o fată frumoasă.

Chefi la cuțite, sezonul șapte, ediția patru. Ariadna Savu, o fostă dansatoare a Andreei Bălan, a venit la „Chefi la cuțite”, ca să își demonstreze talentul de cofetar, după ce a trăit o dramă imensă în viața personală.

Acum, Ariadna Savu este mamă a două fetițe și își câștigă banii făcând prăjituri pentru prieteni și cunoștințe. De tatăl copilelor ei s-a despărțit dintr-un motiv urât.

Chefi la cuțite, sezonul șapte, ediția patru. Viorica Budurnoiu este bucătar la un restaurant cu specific italian din Bucureşti și a venit la „Chefi la cuțite” să se reinventeze. A gătit un preparat cum s-a priceput mai bine, dar chefii au reușit să o enerveze.

Chefi la cuțite, sezonul șapte, ediția patru. Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au luptat în bucătărie pentru o nouă amuletă extrem de valoroasă. De data aceasta, au fost jurizați de chef Iosif Ştefănescu.

„Tema de astăzi se conturează în trei ingrediente: prune, făină și preferatul meu în această combinație minunată, busuiocul”, i-a anunțat Gina Pistol pe cei trei chefi.

În joc a fost amuleta cu următorul avantaj pentru chefi: „Poți să oferi imunitate pentru duel unui concurent din echipa ta”.

Chefi la cuțite, sezonul șapte, ediția patru. Chef Florin Dumitrescu a suferit un „accident de muncă” la „Chefi la cuțite”. S-a înţepat într-o furculiţă, după ce a încercat să îi îndoaie vârfurile. Gelos pe atenția pe care i-a acordat-o Gina Pistol „rănitului”, chef Cătălin Scărlătescu s-a tăiat și el, intenționat, ca să capete o îmbrățișare.

Chefi la cuțite, sezonul șapte, ediția patru. Ionuţ Gusan, un bucătar din Cluj-Napoca, în vârstă de 29 de ani, care a adus în România conceptul „cooked by me”, a venit să arate de ce este în stare el în bucătărie, la „Chefi la cuțite”.

„Încerc să învăț lumea să gătească mâncare bună, de restaurant, acasă, cu mâna lor. Conceptul se numește «cooked by me». Este o idee preluată din America”, a explicat el.

Chefi la cuțite, sezonul șapte, ediția patru. Alin Paul Voinea și Alin Stoean, doi prieteni buni care au lucrat împreună într-o bucătărie din Constanța, au venit să se întreacă la „Chefi la cuțite”, să demonstreze care dintre ei este cel mai bun în bucătărie.

Chefi la cuțite, sezonul șapte, ediția patru. Cheloo, juratul de la „iUmor”, a venit la „Chefi la cuţite” cu un „roast culinar” interzis minorilor. Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost chiar insultați când au văzut preparatul și au vrut să sară pe concurentul impertinent.

„Apariţia mea este un răspuns la roast-ul lui Florin Dumitrescu! A venit, și-a bătut joc de noi… M-am gândit să îi fac un roast culinar. O rețetă pe care el nu este capabil să o facă”, a explicat Cheloo.

Chefi la cuțite, sezonul șapte, ediția patru. Răzvan Ciocodeică, un tânăr de 22 de ani din București, vrea să câștige „Chefi la cuțite” ca să își aducă mama acasă. De tatăl lui nu este apropiat, pentru că acesta nu i-a fost părinte, așa cum și-ar fi dorit.

Tânărul a venit la „Chefi la cuțite” pentru că, în primul rând, i-a făcut o promisiune iubitei lui și pentru că vrea să își afle nivelul la care este în bucătărie.

Chefi la cuțite, sezonul șapte, ediția patru. Un concurent extrem de excentric și-a făcut apariția la „Chefi la cuțite”, pentru unul dintre jurați, pe care l-a întâlnit în Mykonos, în urmă cu ceva timp, și căruia i-a sugerat că s-ar însura cu el. Acasă e Mariano, un bărbat homosexual care apreciază o viață liniștită, iar pe scenă este exuberanta Priscilla, un drag queen celebru în Italia.

Pe Gallo Mariano, un tânăr actor italian, lumea îl cunoaște sub numele său de scenă: Priscilla din Mykonos. Personajul său s-a născut în urma unei propuneri din partea unui show de televiziune din țara sa de a interpreta un rol de drag queen.

Chefi la cuțite, sezonul șapte, ediția patru. Surorile gemene Iulia şi Ioana au venit din Barcelona pentru a-i da gata pe chefi, doar că… nu îi ştiu după nume.

„Am venit pentru că ne place să apărem la televizor în România”, au spus fetele.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube