Antena Căutare

Chefi la cuțite semifinala 2020. Maria Șandru, dezvăluire neașteptată despre Sorin Bontea în semifinală! Ce a mărturisit

Dezvăluiri neașteptate în semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8. Ce a mărturisit Maria Șandru despre Sorin Bontea?

Maria Șandru, dezvăluire neașteptată despre Sorin Bontea Galerie
Maria Șandru, dezvăluire neașteptată despre Sorin Bontea

Cei nouă concurenți din semifinala emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 s-au apucat de gătit cele trei rețete pe care le-au comandat chefii din meniu.

Acesta a fost și momentul în care bucătarii au făcut dezvăluiri neașteptate. Maria Șandru, de exemplu, a mărturisit ce părere are despre Sorin Bontea, liderul echipei în dungi din care a făcut parte.

Maria Șandru, dezvăluiri neașteptate despre Sorin Bontea, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

În a treia probă din semifinala emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8, trei bucătari vor gătim mușchi de vită cu reducție de vin roșu și cimbru verde, hribi proaspeți, cartofi noi, edamame și spanac, trei vor face file de lup de mare cu risotto limone și spicy broccoli și alți trei vor pregăti cortlet de berbecuț cu sos de vin de Porto și ierburi aromate, cartofi fondanți, piure de mazăre și chipsuri de păstârnac.

citește și: Adrian Luca, accident periculos în ultima probă de gătit! Ce a pățit concurentul ajuns în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

În timp ce gătea, Maria Șandru a făcut dezvăluiri neașteptate despre Sorin Bontea, juratul din echipa căruia a făcut parte, în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Maria Șandru, dezvăluire neașteptată despre Sorin Bontea

Maria Șandru, dezvăluire neașteptată despre Sorin Bontea

„Doamne, nu îmi vine să cred că am ajuns aici. Nu am trecut în toată viața mea prin atâtea greutăți prin câte am trecut aici. Foarte greu, nu te-ai confruntat niciodată cu o realitate din asta. E ciudat, dar în același timp e plăcut. Sunt sigură că o să-mi fie dor de fiecare moment în parte, de fiecare concurent în parte. Familia mea nu e mândră plânge de bucurie. E o emoție și o bucurie ce te încarcă pozitiv. E foarte fain”, a dezvăluit Maria Șandru din echipa lui Sorin Bontea.

citește și: Cine sunt cei trei finaliști din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

„Chef Sorin Bontea îți dă încredere, îți dă senzația aceea că poți să rupi lumea, așa te face să crezi. Am venit pentru mine, pentru mama mea, pentru tatăl meu, pentru copiii mei, pentru viitorul meu. Sunt mândră să fiu maramureșeancă sută la sută”, a mai adăugat concurenta, în timp ce a gătit rețeta sa pentru ultima probă din semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

Urmărește marea finală a emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 miercuri, 16 decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite semifinala 2020. Ce greșeală a făcut Roxana Blenche, înainte de finala „Chefi la cuțite”... Chefi la cuțite semifinala 2020. Adrian Luca, accident periculos în ultima probă de gătit! Ce a pățit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x