Antena Căutare

Chefi la cuțite semifinala 2020. Roxana Blenche și Ionuț Belei sunt primii finaliști „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au reîntâlnit cu cei nouă concurenți rămași în competiție și au anunțat cine sunt primii doi bucătari care se califică în marea finală „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

Semifinaliștii emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8 Galerie
Semifinaliștii emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

După zeci de bătălii culinare și un sezon 8 plin de sare și piper, cei nouă concurenți rămași în competiția „Chefi la cuțite” s-au reîntâlnit cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în platoul emisiunii, pentru a afla deznodământul.

În semifinală, concurenții au trecut prin trei probe de foc și, la finalul fiecăreia, aceștia au primit puncte. După ce s-a calculat nota finală, frumoasa Gina Pistol a anunțat cine a obținut cel mai mare punctaj și cine devine astfel primul finalist „Chefi la cuțite”, în sezonul 8.

Cine sunt primii doi concurenți care au ajuns în finala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

În a treia probă din semifinala sezonului 8 „Chefi la cuțite”, fiecare jurat și-a comandat un fel de mâncare principal din meniul adus de frumoasa Gina Pistol. Sorin Bontea a comandat mușchiul de vită cu cu reducție de vin roșu și cimbru verde, hribi proaspeți, cartofi noi, edamame și spanac, rețetă ce a fost trasă la sorți de Cristian Boca, Paul Maxim și Cătălin Rizea.

Florin Dumitrescu a ales fileul de lup de mare cu risotto limone și spicy broccoli, farfurie ce a picat concurenților Ionuț Belei, Adrian Luca și Roxana Blenche.

Cotletele de berbecuț cu sos de vin de Porto și ierburi aromate, cartofi fondanți, piure de mazăre și chipsuri de păstârnac alese de Cătălin Scărlătescu au picat concurenților Maria Șandru, Andrei Hîncu (Kani) și Claudia Radu.

Roxana Blenche, prima concurentă din cei trei finaliști „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Surpriza a fost uriașă atunci când prezentatoarea îndrăgitului show culinar a desemnat-o pe Roxana Blenche drept prima finalistă.

Roxana Blenche, primul concurent din finala emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8

Roxana Blenche, primul concurent din finala emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8

Surpriza a fost uriașă atunci când prezentatoarea îndrăgitului show culinar a desemnat-o pe Roxana Blenche drept prima finalistă.

citește și: Adrian Luca, accident periculos în ultima probă de gătit! Ce a pățit concurentul ajuns în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

„Doamne, o gură de aer proaspăt după atâția ani! Din sezonul șase nu am mai avut om în finală!”, a mărturisit Florin Dumitrescu, extrem de fericit că, în sfârșit, un bucătar din echipa sa a ajuns în marea finală „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

„Vai de capul meu. Toată munca mea, tot ce mi-am dorit, am venit aici și mi s-a îndeplinit. Dacă eu am reușit aici atunci pot să reușesc orice în viață”, a dezvăluit Roxana Blenche, extrem de fericită de vestea primită!

citește și: Ce greșeală a făcut Roxana Blenche, înainte de finala „Chefi la cuțite”

Ionuț Belei a ajuns în finala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Apoi, emoțiile au continuat și Gina Pistol a anunțat cine este cel de-al doilea finalist din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Este vorba despre Ionuț Belei, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea.

Ionuț Belei, al doilea concurent din finala emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8

Ionuț Belei, al doilea concurent din finala emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8

Urmărește marea finală a emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 miercuri, 16 decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite semifinala 2020. Ce farfurie i-a impresionat pe cei trei chefi, în semifinală... Chefi la cuțite semifinala 2020. Paul Maxim și Maria Șandru, la egalitate! Doar unul ajunge în finala „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x