Antena Căutare

Chefi la cuțite, semifinala 2021. Prima probă vine cu o surpriză. Ce trebuie să gătească semifinaliștii și cine face degustarea

În semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții au fost surprinși atunci când au aflat ce trebuie să gătească la prima probă, dar și cine face degustarea.

irina fodor in bucataria emisiunii chefi la cutite, din sezonul 9 Galerie
Irina Fodor a anunțat ce temă de gătit aduce prima proba din semifinala „Chefi la cuțite” sezonul 9 | Antena 1

După ce au avut parte de momente mai mult decât emoționante, atunci când rudele și cei dragi le-au transmis mesaje de încurajare, concurenții rămași în competiție au așteptat cu sufletul la gură să descopere ce provocare aduce prima probă din semifinala sezonului 9.

Surpriza a fost mare atunci când Irina Fodor a anunțat ce trebuie să gătească aspiranții la un loc în marea finală „Chefi la cuțite”, ci și cine va face degustarea.

Ce trebuie să gătească concurenții la prima probă din semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 9

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au încurajat concurenții așa cum au putut mai bine și au sperat că toți se vor descurca în proba ce urmează.

„Copiii mei, gătiți cum știți voi mai bine, dar să fie gustos în primul rând”, a fost sfatul dat de liderul echipei verzi pentru Elena Matei și Rikito Watanabe (Riki), japonezul care și-a făcut un tatuaj de dragul chef-ului.

„Dumnezeu știe ce e în sufletul meu și în creierul meu, urmează cea mai grea probă, am mai spus-o”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu, liderul echipei mov din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

„Important este să vă trăiți visul, asta e cel mai important lucru. Luptați pentru visul vostru, fiecare pentru visul lui, și important este să vă puneți pe masa spectacol culinar. Să vă distrați, să vă simțiți bine, să gătiți bine. Baftă”, a fost mesajul lui Florin Dumitrescu pentru cei „patru bucătari de aur” din echipa sa, așa cum i-a numit încă de la începutul acestei ediții.

florin dumitrescu si echipa albastra, in semifinala

Florin Dumitrescu, încurajându-și concurenții înainte de semifinala „Chefi la cuțite”

După ce și-au încurajat concurenții, cei trei chefi au părăsit bucătăria „Chefi la cuțite” și atunci au început adevăratele emoții pentru concurenții care au așteptat cu sufletul la gură să afle ce probă de gătit le aduce prima probă din semifinală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Unii concurenți s-au bucurat din plin, în timp ce alții s-au chinuit să înțeleagă proba, așa cum s-a întâmplat în cazul lui Riki. Au fost semifinaliști care au știut exact ce vor găti, în timp ce alții au rugat-o pe Irina Fodor să le acorde mai mult timp de gătit de data aceasta, căci proba este una dificilă.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 2021. Ce mesaje au primit Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu de la familie

Astfel, pentru prima probă din semifinala „Chefi la cuțite” sezonul 9, concurenții au la dispoziție 75 de minute pentru gătit. De data aceasta, degustarea va fi făcută de rudele semifinaliștilor, dar aceștia au fost „păcăliți” că la masa juriului o să stea angajați din Antena 1, pentru a-i proteja de emoții suplimentare.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 47 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi și alte detalii.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care au luptat pentru a ajunge în finală. După numeroase battle-uri palpitante și dueluri cu răsturnări de situație complet neașteptate, chefii se pregătesc să dea ultima bătălie culinară din acest sezon. Miza este uriașă și fiecare bucătar este gata să dea tot ce are mai bun pentru a-și demonstra priceperea în materie de gătit. Dintre cei nouă semifinaliști, doar unul va primi marele trofeu din finala „Chefi la cuțite” 2021.

În ultimele ediții ale îndrăgitului show culinar, concurenți de toate vârstele și cu povești de viață suprinzătoare înfruntă așadar emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Produsele „Chefi la cuțite” sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

Nu rata marea finală „Chefi la cuțite” 2021, ce va fi difuzată pe 16 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, semifinala 2021. Ce mesaje au primit Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu de la famil... Chefi la cuțite, semifinala 2021. Degustare plină de surprize după prima probă. Ce au descoperit chefii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x