Antena Căutare

Chefi la cuțite, semifinala 2021. Ce mesaje au primit Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu de la familie

În semifinala emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1, nu doar concurenții au primit mesaje emoționante de la familie și cei dragi, ci și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Florin Dumitrescu, juratul emisiunii „Chefi la cuțite”, stand pe vine in bucatarie Galerie
Florin Dumitrescu a primit mesaje de la soția și cei doi copii ai săi, în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 9 | Antena 1

Semifinala „Chefi la cuțite” sezonul 9 a început în forță cu mesaje de susținere pentru fiecare dintre cei nouă concurenți rămași în competiție.

Au fost momente emoționante și pline de surprize, ce au adus o „porție” de energie bună și ambiție pentru cei care se pregătesc să treacă prin probele semifinalei. Nimeni nu se aștepta ca și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu să aibă parte de mesaje din familiei și a prietenilor, iar imaginile și vorbele frumoase au adus un alt val de lacrimi în bucătărie.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au primit mesaje emoționante de la familie și prieteni, în semifinala „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea a făcut ochii mari și a fost mai mult decât uimit să îl revadă pe bunul său prieten, Răzvan Fodor.

„Băi tăticule, pentru că a venit finala am zis să îți trimit și eu un mesaj de susținere pentru tine și pentru echipa ta, să ai și tu acolo un mesaj de la băiatul tău, să îl ții minte și să îți poate noroc. Sorine, tu știi că pentru mine ești cel mai mare chef din România, multă baftă și hai să fii câștigător și sezonul ăsta”, a fost mesajul complet neașteptat transmis de Răzvan Fodor, cel alături de care a reușit să câștige sezonul 3 al emisiunii „Asia Express”.

Totuși, glumele și râsetele au fost rapid înlocuite de o emoție puternică atunci când pe ecran și-a făcut apariția Miruna, fiica liderului echipei verzi. Pentru mulți a fost o surpriză, căci ultima oară când tânăra a apărut la „Chefi la cuțite” era doar o copilă.

„M-am emoționat foarte tare, e fata lui tata. M-am fâstâcit puțin așa, om bătrân”, a mărturisit Bontea cu lacrimi în ochi.

sorin bontea, elena matei, rikito watanabe

Sorin Bontea s-a emoționat în semifinala „Chefi la cuțite”

„Era foarte emoționat, zici că era el în competiție și că el trebuia să gătească. Dacă îl puneai să spună ceva se bâlbâia”, a zis Cătălin Scărlătescu, savurând din plin reacția rivalului său.

Doar că nu a durat mult și i-a venit și lui rândul la „plâns” de emoție!

„Știu că sunt sora ta preferată. De fapt sunt singura. Îmi este foarte tare dor de tine, dar trebuie să fii lângă echipa ta, pentru că doar împreună câștigați. Vă țin pumnii”, a fost mesajul care l-a înlăcrimat pe Cătălin Scărlătescu.

Nici Florin Dumitrescu nu și-a putut stăpâni lacrimile atunci când și-a văzut soția și cele două fetițe. Pe perioada filmărilor acestui sezon, juratul „Chefi la cuțite” a ales să stea singur în mansardă și să nu intre în contact cu familia, pentru a evita riscul infectării cu noul coronavirus.

Florin Dumitrescu alături de echipa sa

Florin Dumitrescu alături de echipa sa

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 46 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care au luptat pentru a ajunge în finală. După numeroase battle-uri palpitante și dueluri cu răsturnări de situație complet neașteptate, chefii se pregătesc să dea ultima bătălie culinară din acest sezon. Miza este uriașă și fiecare bucătar este gata să dea tot ce are mai bun pentru a-și demonstra priceperea în materie de gătit. Dintre cei nouă semifinaliști, doar unul va primi marele trofeu din finală și titlul de câștigător „Chefi la cuțite” 2021.

Te așteptăm pe www.a1.ro să urmărești episoadele din producția „Speak@cuțite, ca să savurezi o extra porție de imagini din show-ul tău preferat. Iată ce ai pierdut în episodul trecut:

Vrei sa filetezi sau să toci ca un chef? Ia-ți acum cuțitul original „Chefi la cuțite” >>> https://a1shop.ro

Nu rata marea finală „Chefi la cuțite” 2021, ce va fi difuzată pe 16 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, semifinala 2021. Concurenții au primit mesaje neașteptate de la cei dragi! Ce au descoperit fanii... Chefi la cuțite, semifinala 2021. Prima probă vine cu o surpriză. Ce trebuie să gătească semifinaliștii și cine face deg...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x