Chefi la cuțite

MARȚI | ora 20.00

E doar o puștoiacă, dar a pregătit un mega desert! Andreea Enache vrea să fie primul copil care ajunge într-o echipă de la „Chefi la cuțite”

 
+3 click pentru
galerie

Andreea Enache, 15 ani, iubește să facă desert. Concurenta să intre în echipa lui Florin Dumitrescu, juratul ei preferat.

La 15 ani, Andreea pare să fie deja un bucătar iscusit! Pasiunea și-a descoperit-o de când avea 10 ani, inspirată de bunicile ei. Spune că adoră să facă deserturi, pentru aceste preparate îi dau ocazia de a folosi tehnici din a doua mare pasiune a sa: designul.

„Doamne, te rog să nu te fi lipit!”, se roagă Andreea de bezeaua pe care tocmai a scos-o din cuptor. A fost curajoasă, a ales un preparat dificil! Ca să fie sigură ce iese ce trebuie și cum trebuie, puștoaica a repetat rețeta cu o seară înainte.

E greu să scrii despre „Chefi la cuțite”, mai ales când concurenții aduc minunății precum Andreea: ruladă de bezea cu zmeură!

Să nu uităm, Andreea are doar 15 ani și a venit la „Chefi la cuțite”! Oare câte cuțite merită desertul ei?


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI